Murat Dalkılıç’tan Şaşırtan Hande Erçel Hamlesi!

Murat Dalkılıç’tan Şaşırtan Hande Erçel Hamlesi!
Geçtiğimiz aylarda ayrılan ve arkadaş kalacaklarını söyleyen şarkıcı Murat Dalkılıç’ın eski sevgilisi oyuncu Hande Erçel’i sosyal medya hesabından takibi bıraktı!

Bugün magazin dünyasından peş peşe gelen haberler takipçiler tarafından heyecanla ve merakla okundu. Birçok haberi merakla takip eden okuyucuların okudukları ve sosyal medya hesaplarından da takip ettikleri haberlerden biri de şarkıcı Murat Dalkılıç ile eski sevgilisi Hande Erçel arasında yaşandı. Son dakika gelişmesi olarak ortaya çıkan habere göre daha önce ayrılan ancak sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye devam eden ve hala arkadaş olan iki ünlü isimden Murat Dalkılıç eski sevgilisi oyuncu Hande Erçel’i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Bu son dakika gelişmesi bir anda sosyal medyada gündem olurken Murat Dalkılıç’ın bu hareketinin sebebi ise merak edildi. İşte haberin detayları!

Hande Erçel’i Takip Etmeyi Bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Hande Erçel daha önce bir süre birlikte olmuş ve ardından ikili ayrılmaya karar vermişlerdi. Bu ayrılığın ardından iki ünlü isim arkadaş kalacaklarını söyleyerek sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeye devam etmişlerdi. Ancak ne olduysa geçtiğimiz günlerde oldu ve Murat Dalkılıç eski sevgilisi oyuncu Hande Erçel’i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Bunun sebebinin ne olduğu tam olarak anlaşılamazken Hande Erçel’in ise halan Murat dalkılıç’ı takip etmeye devam ettiği görüldü. Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’i takip etmeyi bırakmasının sebebinin ise halen aynı dizide rol aldıkları arkadaşı Kerem Bürsin’le olan fotoğraflarının olduğu ve Murat dalkılıç’ın bu fotoğrafları daha fazla görmek istemediği iddia edildi.

Neden Ayrılmışlardı?

Bundan yaklaşık beş ay önce üç yıllık birlikteliklerini bitiren iki ünlü ismin bu hareketi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Evlenmeleri beklenen çiftten ayrılık haberinin gelemsi herkesi şaşırtmıştı. Ayrılma sebebi olarak bebek sahibi olup olmama konusunda anlaşamazlık yaşadıkları iddia edilmiş ve Murat Dalkılıç’ın çocuk istediği Hande Erçel’in ise bunu henüz istemediği iddia edilmişti. Bu anlaşmazlık üzerine ikili üç yıl süren birlikteliklerini sona erdirmiş ancak arkadaş kaldıklarını söylemişlerdi. Daha sonra bir etkinlikte birlikte görülen çiftin birbiriyle ilgilenmemesi ise dikkat çekmiş ve oyuncu Hande Erçel bu karşılaşma üzerine “ayrılık sonrası küskünlüğümüz yok, bizi çok sık göreceksiniz” açıklamasını yapmıştı. Murat Dalkılıç’ın sosyal medyadan Hande Erçel’i takibi bırakması karşısında Hande Erçel’in ne yapacağı ise merak konusu oldu.

21-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar