İbrahim Büyükak’ın ‘İlginç Bazı Olaylar’ Dizisinin 2. Sezonu - 4 Mart’ta Başlıyor!

İbrahim Büyükak’ın ‘İlginç Bazı Olaylar’ Dizisinin 2. Sezonu - 4 Mart’ta Başlıyor!
İbrahim Büyükak’ın yazıp, yönettiği, Exxen’in ilk projelerinden biri olan İlginç Bazı Olaylar dizisi geçtiğimiz 1.Sezon final yapmıştı. Beğenilen yapım bu defa 2.Sezonu ile geliyor

BKM imzalı ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ile başladığı şöhret yolculuğunda oyunculuk kimliğinin yanına yönetmen ve senarist kimliğini de ekleyen İbrahim Büyükak geçtiğimiz sezon Exxen dijital platformu için ‘İlginç Bazı Olaylar’ adlı bir dizi senaryosu kaleme almıştı. İlginç Bazı Olaylar Dizisi özgünlüğü ile adından söz ettirmeyi başardı. Bugüne kadar yazdığı sinema filmi senaryoları ile sektörde kendisine bir yer edinen İbrahim Büyükak, bir de yeni projesinden bahsederek yeni bir sinema filmi yazdığının da müjdesini verdi. 2. Sezonu başlayacak olan ‘İlginç Bazı Olaylar’ ile ilgili detaylar ise haberimizde…

 

‘İlginç Bazı Olaylar’ın 2. Sezonu 4 Mart Cuma Başlıyor

Yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak’ın yaptığı İlginç Bazı Olaylar Dizisi, Exxen’in en çok ilgi gören dizilerinden biri oldu. Exxen’de yayınlanan İlginç Bazı Olaylar ilk sezonu da büyük ilgi ile karşılandı. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu olmuştu. İbrahim Büyükak’tan beklenen cevap geldi.

İbrahim Büyükak imzasını taşıyan İlginç Bazı Olaylar’ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. İlk sezonu beğeni toplayan dizi, 4 Mart Cuma günü yeni bölümüyle yayında olacak.

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği, ilk sezonun baş rollerini ise İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe’nin paylaşıyordu.


2. Sezonun oyuncu kadrosu ise şöyle; İbrahim Büyükak, Özgür Emre Yıldırım, Melis Babadağ, Özgür Turhan, Duygu Karaca, Nursena Yılmaz ve Meral Çetinkaya dizinin oyuncuları arasında bulunuyor. Sevilen dizi, İlginç Bazı Olaylar ilk sezonda toplam 10 bölümden oluştuğundan dolayı ikinci sezonun da 10 bölümden oluşması bekleniyor.


‘İlginç Bazı Olaylar’ Dizisinin Konusu

Kariyerine yeni bir yol çizmeye çalışan İbo’nun, her bölüm yaşayacağı yeni maceralar yer alıyor. İbrahim Büyükak’ın ilk dizi deneyimi olan projede kendi hayatından esinlendiği de biliniyor.



İbo, hayallerinin peşinden koşmayıp Bursa’da ailesinin yanında kalmaya devam etseydi nasıl bir hayatı olurdu? Nişanlısı tarafından terk edilen ve ailesiyle beraber yaşayan 37 yaşındaki İbo acaba ailesinin çizdiği yoldan mı gidecek, yoksa kendi yolunu mu çizecek? 


Hikayeyi hem yazan hem de başrolde yer alan oyuncu, kendi hayatından örnekler de verdiği bu yapımda farklı bir anlayış ortaya koydu. Hayatında ‘keşke şöyle olsaydı nasıl olurdu’ dediğiniz birçok şey olabilir, İbrahim Büyükak da bu düşünce ile başladığı projenin ilk sezonu ile ilgi çekti.


İlginç Bazı Olaylar dizisi ile ilgili gazetecilere konuşan İbrahim Büyükak, dizinin 2. Sezonu ile ilgili şunları söyledi; İlk sezonunda seyirciye ters köşe yaptıklarını belirten Büyükak, ‘’İkinci sezonu da bitirdik, daha eğlenceli bölümler geliyor’’ dedi. Diğer projelerinden de bahseden oyuncu ‘’Yeni bir sinema filmi projem var, Antalya’da çekeceğiz’’ dedi.

İlginç Bazı Olaylar yeni sezonuyla 4 Mart Cuma EXXEN’de.


03-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar