Hakim Dizisinde Şok Gelişme! İki Oyuncu Diziden Ayrıldı

Hakim Dizisinde Şok Gelişme! İki Oyuncu Diziden Ayrıldı
Limon yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen Hakim dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı. Diziden İlayda Alişan ve Burak Dakak ayrıldı yeni oyuncularla anlaşma yapıldı

Limon Yapım tarafından hazırlıkları süren ve günlerdir dizi sektörünün ana gündem maddesi olan uyarlana dizi Hakim ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tanıtımları yayıncı kanal olan Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve her gün hakkında bir haber çıkan hakim dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacağı belirtilen iki ana oyuncunun diziden ayrıldıkları öğrenildi. Diziyle ilk anlaşma imzalayan ve son zamanlarda büyük çıkış yakalayan başarılı iki oyuncunun diziden ayrılması bir anda zaten bütün gözlerin üzerinde olduğu Hakim Dizisinin yeniden konuşulmasına sebep oldu. Her gün bir oyuncuyu kadrosuna kattığı yönünde haberler yapılan ve kadrosuna kattığı oyuncularla adeta şov yapan diziden iki oyuncunun ayrılması neler oluyor sorusunu sordurdu. Limon Yapım tarafından hazırlıkları süren Hakim dizisinde yer alacağı daha önce açıklanan başarılı ve güzel oyuncu İlayda Alişan ile yine son dönemlerin başarılı ve genç oyuncularından Burak Dakak’ın diziyle yollarını henüz çekimler başlamadan ayırdıkları öğrenildi.

İlayda Alişan ve Burak Dakak Ayrıldı

Limon Film tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve adı Hakim olarak belirlenen dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan gibi usta isimler yer alıyor. Ayrıca dizide son olarak Masumiyet dizisiyle büyük çıkış yakalayan İlayda Alişan ile Çukur dizisinde flaş bir karakterle seyircinin büyük beğenisini kazanan Burak Dakak’ın da yer alacağı açıklanmıştı. Ancak son anda flaş bir değişiklik yaşandı ve dizinin kadrosundan İlayda Alişan ile Burak Dakak’ın ayrıldığı öğrenildi. Bu ayrılığa Burak Dakak’ın tiyatro oyunuyla dizinin çalışma saatlerinin çakışmasının sebep olduğu iddia edildi. İki güçlü ismin diziden henüz başlamadan ayrılması ise diziyle ilgili neler oluyor sorularının sorulmasına sebep oldu.

İki Yeni İsim Katıldı

Bu arada Atv ekranlarında yayınlanacak ve yakında sete çıkması beklenen dizinin ayrılan oyuncularının yerine ise iki yeni ve genç isimle anlaşmalar yapıldı. Diziye İlayda Alişan’ın yerine yeni oyuncu olarak Eslem Akar dahil olurken Burak Dakak’ın yerine ise Fatih Berk Şahin kadroya katıldı. İki yeni oyuncunun İlayda Alişan ve Burak Dakak kadar seyirci tarafından tanınmamaları ise sosyal medya ve dizi sektöründe konuşulmaya başlandı. Ancak yine de buna karşın dizide yer alacak olan usta isimler Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur ve Uğur Yücel’in isimleri bu büyük açığı kapatacak kadar güçlü ve etkili görünüyor.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar