İbrahim Kutluay ve Edwina Sponza Barıştı

İbrahim Kutluay ve Edwina Sponza Barıştı
Ünlü isimler İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza mayıs ayının başlarında başlayan küslükleri sona erdi ve çift bir kez daha barıştı.

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile sevgilisi Edwina Sponza magazin basınında sık sık yer alıyorlar. Çift uzun süren birlikteliklerinde şimdiye kadar pek çok kez ayrılıp pek çok kez barışmalarıyla gündem oluyor. Bir türlü ayrılamayan ya da bir türlü mutlu sona eremeyen çiftin bir küs bir barışık halleri de sık sık magazin basınına ve sosyal medyaya konu oluyor. Geçen mayıs başlarında bir kez daha ayrılan çiftin yeniden barıştıkları ve birlikte oldukları iddia edildi. İbrahim Kutluay ile ünlü eski manken Demet Şener arasındaki evliliğin de bozulmasının sebeplerinden olduğu iddia edilen Edwina Sponza ile birlikteliğini uzun yıllardır sürdüren İbrahim Kutluay ise bu bir küs bir barışık hallere bir açıklama yapmıyor. Ünlü çiftin yeniden bir araya geldikleri haberleri ise magazin basınında geniş şekilde yer aldı.

Müzmin Aşıklar Barıştı

Sık sık küsmeleri ve yeniden bir araya gelmeleriyle magazin basınında yer edinen ünlü isimler İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza son olarak mayıs başlarında birbirine küsmüşlerdi. Geçtiğimiz günlerde çiftin birlikte Etiler’de yürüyüş yaptığımı görenler ise çiftin yeniden barıştıklarını iddia ettiler. Geçtiğimiz aylarda ise İbrahim Kutluay Edwina Sponza ile süren beş yıllık aşklarının kesin olarak bittiğini ilan etmişti. Ancak çift daha sonra pek çok kez birlikte görüntülendi ve barıştılar. Sık sık Bebek’te el ele yürüyüş yapan ve magazin muhabirlerince görüntülenen çiftin bu sefer güzergah değiştirerek Etiler’de yürüyüş yapmaları birlikte görünmek istemedikleri ve aşklarını gözlerden uzak şekilde yaşamak istedikleri şeklinde yorumlandı. Magazin basının müzmin aşıklarının bu bir küs bir barışık hallerinin daha ne kadar devam edeceği ise bilinmiyor.

Edwina Sponza Kimdir?

Şu sıralar İbrahim Kutluay ile birlikte olan ünlü isim Edwina Sponza 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini bu şehirde tamamlayan Edwina Sponza daha sonra üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Edwina Sponza daha önce evlenmiştir ve üç çocuk annesidir. Bir dönem reklam piyasasında çalışan Edwina Sponza 2015 yılından beri yoga eğitmenliği yapmaktadır.

16-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar