Demet Şener’den Çağla Şıkel’e Destek Geldi

Demet Şener’den Çağla Şıkel’e Destek Geldi
Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerine fakir insanla da beraber olurum şeklinde açıklama yapan Çağla Şıkel’e eski meslektaşı Demet Şener’den destek geldi.

Magazin dünyasında zaman zaman yaşanan gerçek aşk konusu bir kez daha gündemdeki yerini aldı. Zaman zaman gündeme gelen ve gerçek aşk olduktan sonra fakir ya da zengin, ünlü ya da ünsüz fark etmez klişesi bir kez daha ünlü isimler tarafından gündeme getirildi ve bir kez daha aynı cevaplar verilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde bir açıklamasında “fakir insanla da birlikte olurum” şeklinde konuşan Çağla Şıkel’in bu açıklaması magazin basınında polemik konusu yapılmaya başlandı ve yeni bir tartışma konumuz oldu. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan Çağla Şıkel’n bu açıklamalarına ise meslektaşı demet Şener’den destek geldi. Demet Şener yaptığı açıklamada Çağla Şıkel’in bu açıklamasına destek verdi ve kendisi de konuyla ilgili görüşlerini açıkladı.

Demet Şener’den Destek Geldi

Ünlü isim Demet Şener geçtiğimiz gün spor çıkışı basın muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Şener basın muhabirlerinin nasıl bu kadar genç görünüyorsunuz şeklindeki soruya “çok iyi bakıyorum kendime, spor yapıyorum. O yüzden de böyle hep taytlayım. Her sabah okula bırakıyorum çocukları sonra sporumu yapıyorum. Aslında herkesin bildiği basit yöntem var, yaktığından daha azını yiyeceksin. Mevsiminde sebze ve meyve yemek protein ağırlıklı beslenmek” ifadelerini kullandı. Ünlü isim muhabirlerin Çağla Şıkel’in açıklamalarıyla ilgili sorusuna ise eski meslektaşına destek verdi. Demet Şener konuyla ilgili açıklamasında “Çağla kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın, onu anlatmak istemiş. Başka bir şey dediğini zannetmiyorum. Aşk bu, kimle olursan aşkı yaşamak güzel. Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz. Tabii karşımızdaki insanın herhalde pusulasını araştırmıyoruz, onu demek istedi Çağla. Belli bir iş gücü olsun, onun dışında aşk yani” ifadelerini kullandı.

Çağla Şıkel Ne Demişti?

Ünlü isim Demet Şener’in desteklediği ve magazin basınındaki son açıklamalarıyla gündem olan ünlü isim Çağla Şıkel geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Ünlü isim muhabirlerin hayatınızda biri var mı şeklindeki soruya “eğer birisi olursa ben de isterim beraber geleyim, konserde müzik dinleyeyim ama şu an yok. Çok zengin, çok fakir benim için fark etmez. Allah’a şükür benim her şeyim var. Fakir insanla da beraber olurum” ifadelerini kullanmıştı.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar