İçerde'de bomba ayrılık!

İçerde'de bomba ayrılık!
Efsane dizi İçerde'de bomba ayrılık kararı. Dizinin ünlü karakterlerinden olan Alyanak diziye veda ediyor. Alyanak karakterini canlandıran Yıldıray Şahinler, diziden ayrılacağını kendisi birebir açıkladı.

Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen dizi İçerde'den üzücü haber geldi. Show Tv'nin fenomen dizisi İçerde'de Alyanak karakterine can veren Yıldıray Şahinler diziden ayrılacağını açıkladı. Ses tonu ile akıllara kazınan Alyanak, 9 bölüm sonra diziye veda edebileceğini söyledi. Usta oyuncu Yıldıray Şahinler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 'Projeye başlamadan önce 39 bölüm diye anlaşmıştıl. Proje uzar mı bilmem' dedi. Bu açıklaması ile hayranlarının aklında soru işareti bıraktı.

ALYANAK VEDA EDECEK Mİ?

Önümüzdeki hafta yepyeni bölümü ile yayınlanacak olan dizinin 31. bölümü çekilmiş olacak. Yıldıray Şahinler ise 39 bölüm anlaşma yaptıklarını dile getirerek 'Çok iyi giden bir iş. Uzayıp, uzamayacağını bilmiyorum. Senaryoda sıkışıklık yaşanmıyor. Çok yaratıcı bir iş' dedi. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacak? Melek ölecek mi? Alyanak diziden ayrılacak mı?

İçerde dizisi oyuncuları

Çağatay Ulusoy

Aras Bulut İynemli

Çetin Tekindor

Mustafa Uğurlu

Nihal Koldaş

Rıza Kocaoğlu

Bensu Soral

Damla Colbay

Yıldıray Şahinler

Gözde Kansu

19-04-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler