Yasak Elma dizisinden flaş ayrılık!

Yasak Elma dizisinden flaş ayrılık!
Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade gibi usta oyuncuların zirveye taşıdığı Yasak Elma’da taşlar bir kez daha yerinden oynadı. Nedir Yasak Elma'daki değişiklik?

Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade gibi usta oyuncuların zirveye taşıdığı Yasak Elma’da taşlar bir kez daha yerinden oynadı. Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da görev değişimi yaşandı ve flaş ayrılık gerçekleşti. İzleyici Yasak Elma’daki değişikliği ve flaş ayrılığı merak ediyor. Şimdi detaylar

Yasak Elma dizisinden flaş ayrılık!

Medyapım'ın yapımını üstlendiği Yasak Elma’da yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyordu. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Fox Tv dizisi Yasak Elma'da yönetmen değişikliği yaşandı. 3 sezondur devam eden dizinin başlangıcından itibaren yönetmenliğini üstlenen Neslihan Yeşilyurt başka bir projede görev alması üzerine yönetmen koltuğunu Murat Öztürk’e devretti. Murat Öztürk daha önce 'Bir Aile Hikâyesi' dizisinin yönetmenliğini yapıyordu. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yasak Elma dizisinden ayrılan başarılı yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un Dr. Foster dizisinde görevlendirildi. Medyapım'ın yeni sezonda Kanal D için hazırlayacağı Dr. Foster dizisinin yerli uyarlamasını yönetecek Neslihan Yeşilyurt bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

"Tutkuyla yaşamak gibisi yok"

Yasak Elma’nın eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ayrılığını Instagram hesabından şu cümlelerle duyurdu. Canlitv platformu olarak mesajını paylaşıyoruz."Tutkuyla yaşamak gibisi yok... Hele ki sana inanmış̧ hevesli bir ekiple berabersen katlanıyor tutkun...3 sezon boyunca ruhumu, zekâmı ortaya koymaktan asla imtina etmediğim #yasakelma dizisinden ayrılmış bulunuyorum... Bu süreçte özgür ruhuma destek veren, bana inanan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kararlı tavırları ve yaratım hevesleri ile beni yüreklendiren canım #yasakelma kadınları! İnatçılığınız, kahkahalarınız, çocuk ruhlarınız bana ilham vermeye devam edecek" diyerek duyurdu.

Neslihan Yeşilyurt Kimdir?

1978 İstanbul doğumlu Neslihan Yeşilyurt, sektöre 2001 yılında Vay Anam Vay dizisiyle başladı. Yönetmenliğin her kademesinde çalışan Yeşilyurt, Bin bir Gece, Derdest, Küçük Kadınlar, Yol Arkadaşım, Ey Aşk Nerdesin, Mükemmel Çift, Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı dizilerinde görev yaptı. İlk yönetmenliğe 2011 yılında Canım Babam dizisiyle başlayan Neslihan Yeşilyurt, Adını Feriha Koydum, Kara Yazı, Yıldızlar Şahidim ve Altın Tepsi dizisinde yönetmenlik koltuğuna oturdu. Ünlü yönetmen son olarak 3 sezondur Fox Tv’de yayınlanan reyting şampiyonu Yasak Elma’yı yönetiyordu. Başarılı yönetmene canlitv olarak Medyapım'ın yeni sezonda Kanal D için hazırlayacağı Dr. Foster dizisinde başarılar diliyoruz.

27-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar