Fazıl Say Safiye Soyman Polemiğinde İkinci Perde

Fazıl Say Safiye Soyman Polemiğinde İkinci Perde
Ünlü şarkıcı Safiye Soyman’ın yıllar önce giydiği Ay Yıldızlı elbise hakkında yorum yapan dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say’a ünlü şarkıcı safiye Soyman cevap verdi.

Gün geçmiyor ki magazin dünyası yeni bir polemikle yeni bir haberle sarsılmasın. Özellikle sosyal medyanın oldukça aktif bir şekilde kullanılmaya başlanmasıyla birlikte magazin basını haberlere oldukça kolay ulaşır oldu. Hemen her gün bir olay magazin sayfalarında ve sosyal medyada yer alırken bu zaman zaman polemik haline geliyor. Son zamanlarda magazin dünyasında adı sıklıkla durulmaya başlayan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say bugünlerde yine magazin basınında. Son olarak eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarının magazin basınında haber yapılması polemiği oldukça konuşulan Fazıl Say’ın şimdi de ünlü isim Safiye Soyman’ın giydiği bir kıyafete sosyal medya hesabından yorum yapması ikili arasında bir söz düellosuna dönüştü. İkili sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla birbirine cevap verirken takipçilerde bu polemiği ilgiyle takip ediyor.

Fazıl Say’dan safiye Soyman’ın Elbisesine Yorum

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say geçtiğimiz günlerde eşiyle ayrı evlerde yaşadıklarına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti. Fazıl Say’ın bir dergiye verdiği röportajda ifade ettiği cümleler magazin basınında uzun bir süre konuşulmuştu. Tam bu konu bitti derken ünlü piyanist bir kez daha magazin gündemine düştü. Fazıl Say sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ünlü isim Safiye Soyman’ın ay yıldızlı elbisesi hakkında yorumda bulundu. Fazıl Say paylaşımında “hayatımda elbise çok gördüm arkadaş. Ama böylesini ben de görmedim. Salvador Dali gibi” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım magazin basını ve bazı televizyonlarda yayınlanan magazin programlarında gündeme getirildi. Bunun üzerine usta isim Safiye Soyman da Fazıl Say’a bir cevap verdi.

Safiye Soyman’dan Fazıl Say’a Elbise Cevabı

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman’ın yıllar önce bir konserde giydiği Ay ve Yıldızlı elbisesine ünlü piyanist Fazıl Say’ın sosyal medya hesabından yorum yapması üzerine Safiye Soyman da Fazıl Say’a cevap verdi. Ünlü şarkıcı Safiye Soyman yıllar önce giydiği elbiseyle ilgili yapılan yoruma verdiği cevapta “kendisiyle diyalogum yok. Ben ne yaptım ki ona böyle bir açıklama yapmış? Fazıl Say’ın sanatına saygım var ama bu sözlerine katılmıyorum. Haberlere konu olan elbiseyi yıllar önce Denizli’de 29 Ekip Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları esnasında giymiştim. Türk Bayrağını üzerimde taşıdığım için gurur duyuyorum. Bana nasıl dil uzattı anlamış değilim” ifadelerini kullandı. Bakalım ikili arasındaki polemik nasıl devam edecek?

30-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar