İdris Koçovalı Yeni Sezonda Ölecek mi? Ercan Kesal Cevapladı!

İdris Koçovalı Yeni Sezonda Ölecek mi? Ercan Kesal Cevapladı!
Show Tv’nin efsane dizisi Çukur tatile girdi ama söylentiler bitmedi. Çukur’un babası İdris Baba yeni sezonda ölecek mi? İdris Koçovalı’yı canlandıran Ercan Kesal konuştu!

Çukur hiç şüphesiz son iki sezona damga vuran dizilerden biri. Öyle ki tam bir fenomen haline geldi ve seyirciyle inanılmaz bir duygusal bağ kurdu. Yaşadığımız şehrin hemen her mahallesinde her sokağında duvarlarda “Çukur Evimiz İdris Babamız” yazıları artık bizleri pekte şaşırtmıyor. Bu kadar yoğun bir duygusal izleklik kuran dizi geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı. Daha şimdiden seyirci 3. Sezonu ve meler olacağını merakla beklemeye başladı. Son olarak İdris Koçovalı’nın 3. Sezonda öleceği haberleri bir anda gündem oldu. Biz de Canlıtv olarak neler olup bittiğini araştırdık.

İdris Koçovalı (Ercan Kesal) Çukur’u Anlattı!

 Dizinin meşhur İdris Babası İdrisKoçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal Çukur’u anlattı. Kesal böyle bir mahallenin olması mümkün değil diyor ve ekliyor. Bu kadar çok çatapat olan mahalleye polis girmez mi? Elbette ki distopik mahalle. Sizde kahramanla özdeşleşmezseniz o filme ilişki kurmazsınız. Çocukluğumda Avanos'ta Yılmaz Güney filmlerinden sonra birbirine olmayan tabancalarla ateş eden, havada tekmeler atan çocuklardık biz. Benim oğlum 13 yaşında Çukur'u seyrediyoruz bazen. 'Baba ölecek misin?' diye soruyor bana. Arkadaşlarının benimle tanışmak istemesinden gururlandığını görüyorum. 

"İdris Koçovalı Ercan Kesal'den Etkileniyor"

Başarılı oyuncu Ercan Kesal İdris Koçovalı’yı anlatırken ben o karakterin içine girmiyorum diyor. Profesyonel değilim ben. Rol yapmayı bilmem. O karakteri içime alıyorum ben. Ercan Kesal, İdris Koçovalı'dan etkilenmiyor, İdris Kosovolı Ercan Kesal'den etkileniyor. Ben de şefkatli olmaya çalışan bir adamım. Ailemi korumak isterim. Hayatım boyunca elime silah almadım. O karakterin elinde silah varsa ben de Ercan Kesal olarak elime silah alabilirim.

"En Öndeki Seyirci Gibi Kendinize Bakacaksınız"

Rol yapmamayı bilmemeyi kendimi avantaja geçirdim. Böylece doğaçlama yapabiliyorum. Yönetmen arkadaşları biraz kendi sularıma çekiyorum. 'Bak bu olmuyor' diyorum. Bir başlamışsa gidiyor. Gayet de iyi gidiyor. En öndeki seyirci gibi kendinize bakmayı bileceksiniz deniyor ya... Tiyatro oyunculuğu ile kamera karşısını karıştırmamak lazım. Tiyatro oyuncusu kendi kendini yöneten oyuncudur. O duramaz, bekleyemez, performansını ve kendini yönetmek zorundadır. Biz sürekli duruyoruz, uçak geçiyor, ezan okuyor, kesiyoruz.

05-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar