İhanete uğrayan Berdan Mardini'den çarpıcı açıklamalar

İhanete uğrayan Berdan Mardini'den çarpıcı açıklamalar
İhanete uğrayan Berdan Mardini'den çarpıcı açıklamalar. Bertan Mardini boşandı mı? Berdan Mardini aldatıldı mı? Berdan Mardini kiminle evli?

İhanete uğrayan Berdan Mardini'den çarpıcı açıklamalar. Bertan Mardini boşandı mı? Berdan Mardini aldatıldı mı? Berdan Mardini kiminle evli? Berdan Mardini kimdir? Berdan Mardini şarkıları. Berdan Mardini aldatma olayı. Berdan Mardini eski eşi kim? Berdan Mardini ile ilgili gelişmeler.

Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan şarkıcı Berdan Mardini, evliliği ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Eski eşi Fatoş Yelliler tarafından aldatılan Berdan Mardini, magazin dünyasının gündemine oturmuştu. Fatoş Yelliler ile olan evliliğinden iki çocuğu olan Berdan Mardini, 'İyi insanlar size güzel anılar bırakır, kötü insanlar da iyi tecrübeler bırakır. Ne olursa hiçbir anlatmayacağımı her şeyi apacık ortada olduğunu söyledik. Çocuklarım büyüyor biri 11 biri 8 yaşında. Onlar için çok konuşmak istemedim. Zaten yargı sürecindeki bir olay. Çirkin bir konuda tekrar ben de mi çirkinleşeyim. Kendi örf ve adetime göre davranmaya devam ediyorum. Eski Berdan'la şu anki Berdan aynı değil. Namussuzluğu çıplaklık olarak görürdük. Ama şimdi bana göre en büyük namussuzluk vicdansızlık' dedi.

İkili ile ilgili ortaya atılan iddiada Fatoş Yelliler'in uğradığı silahlı saldırıda Berdan Mardini'nin işin içinde olduğu söylenmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Berdan Mardini, 'Beni üzdüğü için kimsenin canını acıtmak istemedim. O kişi zaten kendi canını acıtmış. Bu olay benim gençlik zamanımda olsaydı belki daha farklı olurdu. Çocuklarımın velayeti ben de. Hayatım çok daha huzurlu. Çocuklarımla çok güzel günler geçiriyorum. İşim, bereketimi her şeyim çok farklı oldu. Ben her şeyi unuttum, bitti. Seni sıkan evlilikler ve aşklar olduğu zaman işini yapamıyorsun. Her şerde bir hayır var bizde de hayırlısı oldu.' sözlerini kullandı.

Berdan Mardini kimdir?

5 Kasım 1978 yılında dünyaya gelen Berdan Mardini, Diyarbakır doğumludur. İlk olarak çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayarak müzik hayatına atılan Berdan Mardini, 2000 yılında profesyonel çalışmaya başladı. 2010 yılında Fatoş Mardini ile dünyaya giren Berdan Mardini, anlaşmalı olarak 2021 yılında boşanmıştır. Müziğin yanı sıra dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştır.

Rol aldığı diziler

2014 - Sızı

2014 - Kolpaçino

2004 - Perçem

2003 - Kurşun Yarası

26-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar