Ünlü oyuncu Başım Belada dizisine konuk oluyor

Ünlü oyuncu Başım Belada dizisine konuk oluyor
Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz aylarında da devam etmesi beklenen Başım Belada adlı romantik komedi dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu İlker Aksum dahil oldu.

Televizyon kanalları için yapım şirketleri aracılığı ile hazırlanan pek çok yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor ya da diziler hazırlıkların son aşamasına gelerek yayına girmek için gün sayıyor. Deprem dolayısıyla çekimlere ve hazırlıklara verilen aranın bitmesiyle sektör yeniden hummalı bir çalışmaya girerken bu dizilerin meraklıları da dizilerin yayına girmesini sabırsızlıkla bekliyor. Baba yapım tarafından hazırlıkları süren yeni dizilerden Başım Belada adlı romantik komedi dizisi çok yakında Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Kadrosunda genç ve başarılı oyuncuların bulunduğu Başım Belada dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan ve Ulaş Cihan Şimşek otururken dizinin senaryosunu ise Salih Tuna kaleme alıyor. Çekimleri başlayan dizinin güçlü kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu İlker Aksum katıldı.

İlker Aksum Başım Belada Dizisinde

Baba yapım tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanacak olan romantik komedi dizisi Başım Belada sete çıkarak çekimlere başladı. Keremcem, Merih Öztürk, Umut Oğuz gibi genç ve başarılı oyuncuların başrolünde yer aldığı Başım Belada dizisinin kadrosuna son olarak İlker Aksum dahil oldu. Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda rol alan ve son olarak Disney Plus için çekilen Şahsiyet adlı dizide rol alan İlker Aksum’un dizide sürpriz bir karakterle yer alacağı ve dizide konuk oyuncu olacağı öğrenildi. Dizide kaç bölüm oynayacağı belli olmayan İlker Aksum’un rolünün karakterin sevilip sevilmemesine göre uzayabileceği de öğrenildi. Başarılı oyuncunun dizinin çekimlerine katılmak için ekiple bir araya geldiği belirtildi.

Başım Belada

Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz aylarında da devam etmesi beklenen yeni dizilerden Başım Belada romantik komedi türünde ele alınıyor. Oyuncu kadrosunda Keremcem, Merih Öztürk, Umut Oğuz, Ferdi Kurtuldu, Zeynep Kumral, Ali İpin, Nazan Diper, Ali Çatalbaş, Yağmur Öztürk, Kaan Taşaner ve İlker Aksum’un rol aldığı Başım Belada dizisinin genel yönetmenliğini Yüksel Aksu yaparken dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan ve Ulaş Cihan Şimşek oturuyor. Dizinin senaryosunu Salih Tuna kaleme alıyor. Dizide seçkin bir hayata sahip bir gencin bir türlü yolunda gitmeyen aşk hayatı seyirciye aktarılacak. Dizi Atv’de ekranlara gelecek.

20-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar