‘Başım Belada’ 5 Mart’ta ATV’de

‘Başım Belada’ 5 Mart’ta ATV’de
Eski emniyet mensubu bir polis görevinden uzaklaştırılmıştır. Ve mahalleye intikam amacıyla taşınmış, geçmişi gizemlerle dolu  öfkeli bir ailenin öyküsü anlatılacak

Başım Belada dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Başım Belada dizisinde rol alan oyuncular kimdir? Dizinin konusu nedir? Yönetmeni ve senaristi kimdir? Meriç Öztürk kimdir? Yapımcısı ve genel yayın yönetmeni kimdir? Başım Belada dizisi ile ilgili merak ettikleriz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde .İşte detaylar….

‘Başım Belada’ 5 Mart’ta ATV’de

ATV’nin yeni dizisi Başım Belada 5 Mart Pazar günü saat 20.00’ de ekrana gelecek. Hatice Memiş ve Ulaş Cihan Şimşek’ in beraber yönetmen koltuğunda  oturduğu dizinin yapımını Baba Yapım üstleniyor.

Dizinin konusu

Öfkesini kontrol edemeyen eski emniyet mensubu bir polis olan Azam Kamber bu yüzden görevinden uzaklaştırılmıştır. Ve mahalleye intikam amacıyla taşınmış, geçmişi gizemlerle dolu  öfkeli bir ailenin öyküsü anlatılacak. Genel yayın yönetmenliğini Yüksel Aksu’ nun yaptığı dizinin senaryosunu Salih Tuna kaleme alıyor.

Başım Belada dizisi oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Keremcem  - Azam, Merih Öztürk – Leyla, Ali Çatalbaş - Tayfun Biçer, Zeynep Kumral – Narin, Yağmur Öztürk, Kaan Taşaner – Yalçın, Nazan Diper – Şerife, Ferdi Kurtuldu – Yüksel, Ali İpin – Hikmet, İlker Aksum, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yiğit Efe Yazar, Bilgesu Kural, Orhan Eşkin, Berke Üzrek, Burakhan Yılmaz, Sevinç Kıranlı, Bade Arazlı, Murat Akkoyunlu, Ayçin İnci, Selahattin Taşdöğen, Necip Karakaya gbi bir birinden önemli isimler rol alıyor.

Merih Öztürk kimdir?

28 Aralık 1999 tarihinde Düzceli bir babanın ve Artvinli bir annenin kızı olarak Düzce’ de dünyaya geldi. 6 yaşından itibaren ekranlarda boy göstermeye başladı. Son Osmanlı Yandım ali, İki Aile, Nerde O Yeminler gibi projelerde ve pek çok reklam filmlerinde rol aldı. Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi ve Anadolu Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Best Model Of Turkey 3. lüğü vardır. Blu TV’ de yayınlanan Börü dizisinde Güney rolüne can verdi. En son TRT’ de yayınlanan Balkan Ninnisi filminde başrol olarak Jovanka’ yı oynadı. Merih Öztürk Danette, TRT Çocuk, Liverpool Victoria, Veet, Molped, Enza Home gibi pek çok markanın reklam filminde oymamıştır ve halen oynamaktadır.

27-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar