Seray Sever Anne Oldu

Seray Sever Anne Oldu
Uzun zamandır çocuk sahibi olmak için çaba harcayan ünlü isim Seray Sever bugün ikizlerine kavuştu. Ünlü isim ikizlerin isimlerini de belirledi.

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen ünlü isim Seray Sever’den bugün sevindiren bir haber geldi. Geçtiğimiz aylarda babasını koronavirüs sebebiyle kaybeden ve hamile olduğu bu süreçte zor ve duygusal anlar yaşayan ünlü sunucu Seray Sever’in bugün özel bir hastanede sezeryanla ikiz bebekleri dünyaya geldi. 49 yaşındaki ünlü isim daha önce yaptığı bir açıklamada “çok dua ettik, Allah da nasip etti. Bizimkisi planlı bir süreçti” ifadelerini kullanmıştı. Bugün dünyaya gelen ikizlerin ve anne Seray Sever’in sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi. Haberin duyulmasıyla magazin basını ve sosyal medya geniş şekilde ünlü isimden bahsetmeye başladı. Daha önce de pek çok kez çocuk planlayan ve 8 kez tüp bebek tedavisi gören Seray Sever’in ikizlerinin dünyaya gelmesi tüm medya camiasında günden olurken pek çok ünlü isim de tebrik mesajları gönderdi.

İkizler Sofia ile Alya Dünyaya Geldi

49 yaşındaki ünlü sunucu Seray sever ile kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül bugün uzun zamandır bekledikleri bebeklerine kavuştular. 2018 yılında evlenen çift çocuk sahibi olmak için oldukça uğraşmış ve bunun için Seray Sever 8 kez tüp bebek tedavisi görmüştü. Sonunda ikiz bebeklerine kavuşan çift bu mutlu anı ve ilk kez anne ve baba olma heyecanını doyasıya yaşadı. Çift dünyaya gelen ikiz kızlarına ise Sofia ve Alya isimlerini verdi. Daha önce isim konusunda bir açıklama yapan Seray sever “ikizlerden birinin ismi Sofia olacak. Eşim koydu. Biz tanışmadan önce bir görüntü belirmiş ona. Çocuğum oluyor ve adını Sofia koyuyordum diye anlatmıştı bana ilk tanıştığımızda. Diğer kızın ismini de ben koydum. Onun da adı Alya olacak. Harflerin enerjisine inanan biriyim. Baş harfi ‘A’ olsun istedim. Sofia duygusal bir isim, Alya ise daha kuvvetli, daha eril” ifadelerini kullanmıştı.

İkiz Bebek İstiyordum

Geçtiğimiz aralık ayında hamile olduğunu açıklayan ünlü isim Seray sever “çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin hamile kaldığı yaşta hamile kaldım. Hep ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze göre verdi” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isim ikizlerini özel bir hastanede sezeryanla dünyaya getirdi. Seray Sever’in doktoru tarafından yapılan açıklamada da annenin ve bebeklerin sağlık durumunun gayet iyi olduğu belirtildi.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar