İkizler Memo Can Ne Zaman Final Yapacak?

İkizler Memo Can Ne Zaman Final Yapacak?
Kanal D'nin Erler Film tarafından hazırlanan eğlenceli dizisi İkizler Memo Can Final mi yapıyor? Dizinin düşen reytingleri sebebiyle final yapacağı açıklandı! Detaylar haberimizde!

Son zamanlarda dizilerin final yapacağı iddiaları peş peşe gelirken seyirci bu haberler karşısında hem üzülüyor hem şaşırıyor. Seyircinin alıştığı yapımların bir bir bitiyor olması birçok soruyu da beraberinde getirirken final yapacağı iddia edilen son dizi ise Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği senaryosu Ahmet Yurdakul tarafından kaleme alınan ekranlarının merakla takip edilen dizisi İkizler Memo Can oldu.  Son zamanlarda reytinglerinde yaşanan düşüşü bir türlü engelleyemeyen İkizler Memo Can için bir süredir final yapacağı yönünde iddialar dile getiriliyordu. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin hayranları dizinin final yapacağı iddiaları üzerine hem yayıncı kanalı hem yapım şirketini konuyla alakalı olarak mesaj yağmuruna tutarken dizinin final kararının değişmeyeceği ve bu sezon final yaparak ekranlara veda edeceği açıklandı. Canlıtv takipçileri için İkizler Memo can’ın ne zaman final yapacağını araştırdık. İşte dizinin final tarihi!

İkizler Memo Can final mi yapıyor? 

Oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik , Emir Berke Zincidi gibi isimleri bulunduran dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizi başarılı grafiğinin ardından son dönemlerde istenilen reyting sonuçlarını alamadığı için Kanal D tarafından bu kararın alındığı söyleniyor. Sevilen dizi İkizler Memo Can Dizisi’nin final tarihinin ise 11 Mayıs olduğu açıklandı. Reyting sonuçlarının final kararında etken olduğu dizi son olarak 11 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak 25. bölümü ile ekranlara gelecek ve seyirciye veda edecek. Dizinin yapımcı şirketi Erler Film’de İkizler Memo Can’ın final yapacağını doğruladı.

Erler Film Kanal D’ye Yeni Proje mi Yapacak?

İkizler Memo Can’ın yapım şirketi Erler Film’in dizi için final kararı almasında Erler Film’in Kanal D’ye yeni sezonda başka bir dizi hazırlayacak olması gösteriliyor. Yani yeni sezonda Erler Film Kanal D için yeni bir dizi hazırlayacak ve bu sebeple zaten son dönemde reyting düşüşü yaşayan İkizler Memo Can’ı bitirecek. Kanal D’nin de İkizler Memo Can’ın 30 Mart’ta yayınlanan bölümünde 5.5 reyting alırken, 20 Nisan’daki bölümünde 3.5 reyting alması ve düşen reytingler karşısında bu karara itiraz etmediği ve razı olduğu açıklandı.

05-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar