İlginç Bazı Olaylar dizisinin tanıtımı merak uyandırdı

İlginç Bazı Olaylar dizisinin tanıtımı merak uyandırdı
BKM oyuncularından İbrahim Büyükak'ın senaryo, yönetmen ve başrolünü üstlendiği yeni dizi ilginç Bazı Olaylar çok yakında izleyicisiyle buluşuyor. İlginç Bazı Olaylar haberimizde.

BKM oyuncularından ünlü komedyen İbrahim Büyükak’ın yeni dizisi 'İlginç Bazı Olaylar'ın tanıtımı heyecan uyandırdı. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın bu yılbaşında yayına başlayan yeni dijital platformu Exxen'de yayınlanacak İlginç Bazı Olaylar’ın yayın tarihi de belli oldu. Dizi severler yakında başlayacak İbrahim Büyük ak imzalı diziyi merak ediyor. Şimdi detaylar

İlginç Bazı Olaylar dizisinin tanıtımı merak uyandırdı

Dijital platform Exxen’de 16 Nisan'da izleyiciyle buluşacak olan 'İlginç Bazı Olaylar'ın tanıtımı yayınlandı. BKM oyuncularından ünlü şovmen İbrahim Büyükak imzalı dizi daha şimdiden merak konusu oldu. Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği dizinin başrollerinde yine usta isimler var. İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya’nın başrollerini paylaştığı İlginç Bazı Olaylar dizisinde Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe de görev yapacak.

Hayal ile hayat arasında

Hemen her şeyiyle bir İbrahim Büyükak imzalı İlginç Bazı Olaylar dizisi hayalleri ile hayatı arasında sıkışan İbo’nun hikayesini ekrana getirecek. Dizi 16 Nisan’da Exxen kanalında izleyicisiyle buluşacak. Usta oyuncu İbrahim Büyükak bir ay kadar önce koronaya yakalanarak hayranlarını korkutmuştu. 37 yaşındaki usta oyuncu "Covid 19’u atlattığımın resmidir" mesajını paylaşarak herkese derin bir nefes aldırmıştı.

İbrahim Büyükak kimdir?

1983 yılında İstanbul’da doğan oyuncu Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra gazeteciliğe başladı. Bursa'da Olay Gazetesi'nde köşe yazarlığıyla adını duyuran Büyükak, komedi dergileri olan Gırgır, Leman ve Lemanyak Dergileri'nde çalıştı. Yılmaz Erdoğan’ın kurduğu ve sinema dünyasına birçok ünlü isim kazandırdığı BKM Mutfak ekibinin en gözde üyelerindendir. Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güldür Güldür Show programlarıyla oyunculuk kariyerine başlayan Büyükak,  Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile beraber "3 Adam" adlı tv programı hazırladı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar:

2008 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Tv Programı)

2009 - Neşeli Hayat (film)

2011 - Çok Filim Hareket Bunlar (film)

2013 - 3 Adam (Tv programı)

2015- Bana Baba Dedi (Tv dizisi)

Küçük Esnaf (film)

Yol Arkadaşım (film)

08-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar