İlker Kaleli ve Ceren Moray aynı dizide buluşuyor

İlker Kaleli ve Ceren Moray aynı dizide buluşuyor
MedYapım’ın yeni bir proje hazırlığında olduğu bildirildi. Adı Öğretmen olarak belirlenen dizide usta oyuncular İlker Kaleli ve Ceren Moray buluşuyor.

Bizim Hikaye, Kadın, Yasak Elma, Baraj vb reyting şampiyonu dizilerle adını duyuran MedYapım’ın yeni bir proje hazırlığında olduğu bildirildi. Adı Öğretmen olarak belirlenen dizide usta oyuncular İlker Kaleli ve Ceren Moray buluşuyor. Koray Kerimoğlu’nun yöneteceği dizi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Şimdi detaylar…

İlker Kaleli ve Ceren Moray aynı dizide buluşuyor

Canlitv platfotmu olarak Birsen Altuntaş’tan aldığımız bilgiye göre Öğretmen adlı dizi için İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu ile anlaşıldı. Poyraz Karayel dizisinden sonra ortalıkta gözükmeyen İlker Kaleli ve Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray’ı buluşturan diziyi usta yönetmen Koray kerimoğlu yönetecek. Dizi ile ilgili gelişmeler olduğunda takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

İlker Kaleli Kimdir?

1984 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kısa adı LAMDA olan London Academy of Music and Dramatic Art isimli oyunculuk okulunda eğitim aldı.  Dünyaca ünlü bu okulda gördüğü eğitimi yeterli görmeyerek Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda da oyunculuk dersleri almaya devam etti. Oyunculuk kariyerine Son dizisiyle başlayan İlker Kaleli Kayıp Şehir ve Kayıp dizilerinde rol aldı. Silsile adlı filmle sinema dünyasına da adım atan oyuncu asıl şöhreti başrol oynadığı Poyraz Karayel dizisiyle yakaladı. Bu diziden sonra oyunculuğuna ara veren İlker Kaleli’yi hayranları Öğretmen dizinde başrolde izleyecek. Londra’da oyunculuk eğitimi alırken bunun yanısıra müzikle de uğraşan Kaleli DJ’lik yaptı. Hatta birkaç reklam filminde oynadı.

Filmleri ve Dizileri

2014 – Silsile (Cenk) (Sinema Filmi)

2014 – Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi)

2013 – Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi)

2012 – Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi)

2012 – Son (Alper) (TV Dizisi)

Ceren Moray Kimdir?

1985 Diyarbakır doğumlu oyuncu Pera Güzel Sanatlar’da eğitim aldıktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Serseri Aşıklar dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Ceren Moray, “O Hayat Benim” dizisindeki başroldeki Efsun karakteriyle milyonların sevgilisi oldu. Ardından Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Azra Kaya karakteriyle hayran kitlesini artıan oyuncu, doğallığıyla dikkat çekmektedir. Fransız sevgilisi Nico Burn ile Bodrum’da evlenen Ceren Moray’a canlitv olarak yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Ceren Moray’ın rol aldığı diziler:

Avlu (Azra Kaya) – 2018

O Hayat Benim (Efsun) – 2014 – 2017

İşler Güçler (Zehra Cengiz) – 2012

Kavak Yelleri (Su) – 2007

Doktorlar (Senem) – 2007 – 2008

Nefes Nefese (Ezgi) – 2005

Dayı (Simge) – 2004

Serseri Aşıklar – 2003

11-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar