İngiltere - İtalya maçı canlı izle

İngiltere - İtalya maçı canlı izle
İngiltere - İtalya maçı canlı izle: İngiltere - İtalya maçı hangi kanalda? İngiltere ile İtalya arasındaki Euro 2020 finalini canlı ve online izlemek için detaylar.

İngiltere - İtalya maçı canlı izle: İngiltere - İtalya maçı hangi kanalda? Euro 2020'nin büyük finalinde İngiltere ile İtalya karşı karşıya geliyor. Bu maçı bu sayfa üzerinden canlı ve online olarak izleyebilirsiniz. İngiltere - İtalya maçını izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İngiltere - İtalya maçı canlı izle

İngiltere ile İtalya arasında oynanacak Euro 2020 finali bu akşam 22:00'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak ekrana gelecek. İngiltere, iki takım için de büyük önem taşıyan maçı kendi evi olan Wembley'de taraftarlarının desteğiyle çıkacak. İngiltere ile İtalya arasındaki final maçını ekrana getirecek TRT 1'in canlı yayınını izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

İngiltere futbol eve dönsün istiyor

İngiltere, milli takım düzeyinde 55 yıldır kupaya hasret. İngiltere'nin tarihindeki tek büyük kupayı İngiltere'de düzenenen 1966 Dünya Kupası'na kazanabildi. O tarihten bu yana hiçbir turnuvada final oynama başarısı gösteremedi, ta ki 2021 yılına kadar. İngiliz taraftarlar daha önceki turnuvalarda stadyumları meşhur "Futbol Eve Dönüyor" tezahüratlarıyla inletse de her seferinde trajik bir şekilde kupa hayallerine veda etti. İngiltere'de düzenlenen Euro 96, İngiltere'nin ikinci kupasını kazanmaya en çok yaklaştığı turnuvaydı ancak beklenmedik bir şekilde yarı finalde Almanya karşısında alınan mağlubiyet futbolda ulusal bir çöküşe yol açtı. Euro 2020'de ise bunun değişeceğine olan inanç fazlasıyla yüksek. İngiltere, Euro 96'da Eski Wembley'de oynayamadığı Avrupa Şampiyonası finalini Euro 2020'de Yeni Wembley'de oynayacak.

İtalya bir kez daha Avrupa Şampiyonu olmak istiyor

İtalya ise kazandığı taraftarlarına defalarca kez zaferler yaşatarak 4 Dünya Kupası müzesine götürdü. İtalyanlar 1934, 1938, 1982 ve 2006 Dünya Kupaları'nı kazanma başarısı gösterdi. 1970 ve 1994 Dünya Kupaları'nda ise final oynadı. Öte yandan yarım asırı aşkın süredir Avrupa Şampiyonluğu'na hasretler. İtalya, ilk ve tek Avrupa Şampiyonluğunu 1968 yılında elde etti. İtalya, tam 4 kez ikinci Avrupa Şampiyonluğu'nun kıyısından döndü. Euro 80 ve Euro 88'de yarı final oynayan İtalyanlar, Euro 2000 ve Euro 2012 finallerini kaybederek ikinci oldu. İtalya, her ne kadar İngiltere kadar kupalara özlem duymasa da 53 yıl aradan sonra bir kez daha Avrupa Şampiyonu olmak istiyor.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar