İran’da Mahsur Kalan O Oyuncudan Haber Var!

İran’da Mahsur Kalan O Oyuncudan Haber Var!
Koronavirüs döneminde İran’da mahsur kalan ve yurda dönemeyen genç ve güzel oyuncu İlayda Akdoğan nihayet yurda döndü. İşte detaylar!

Koronavirüs günlerinde yaşananları takip edenler bu haberi duyunca hemen hatırlayacaklardır. Koronavirüsün İran’da yayılmaya başlamasıyla birlikte Türkiye alınan tedbirler çerçevesinde komşu ülke olan İran’la her türlü giriş çıkışı durdurmuştu. Bu yasaklara yolcu trafiği de eklenince İran üzerinden Türkiye’ye son bir kez uçak seferi yapılmış ve İran’da kalan Türk Vatandaşları ülkeye getirilmişti. Ancak bir Türk Vatandaşı ne yazık ki son uçaktan haberdar olamadığı için İran’da mahsur kalmıştı. Koronavirüsün en can alıcı zamanlarında İranlı basketbolcu sevgilisinin yanına giden güzel oyuncu İlayda Akdoğan bu zor zamanda ülkeye dönememiş ve İranlı sevgilisinin evinde mahsur kalmıştı. Uzun bir süre sosyal medya üzerinden haberleri alınan güzel oyuncudan daha sonra bu haberler de alınamaz olmuştu. Özellikle salgından çok korktuğu ve sevgilisiyle evden çıkmadığını belirten güzel oyuncudan aylar sonra nihayet güzel bir haber geldi. İşte detaylar!

İlayda Akdoğan Türkiye’ye Döndü!

Koronavirüs salgını sırasında İran’a basketbolcu sevgilisini görmek için giden genç ve güzel oyuncu İlayda Akdoğan nihayet İran’dan Türkiye’ye uçuşların başlamasıyla ülkeye döndü. Basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’i ziyaret için gittiği ve Türkiye’ye son uçağı kaçırdığı için 4 ay gibi bir süre İran’da mahsur kalan ve ülkeye dönemeyen İlayda Akdoğan ilk fırsatta Türkiye’ye döndü. İran’dan Doha aktarmalı bir uçakla İstanbul’a gelen güzel oyuncunun oldukça mutlu olduğu görüldü. İstanbul’a basketbolcu sevgilisi ile gelen Akdoğan gelir gelmez alışverişe çıktı. İlayda Akdoğan “evde bir şey kalmamış. Temel ihtiyaçları alıyoruz. Hala şoktayım, burada olduğuma inanamıyorum. İnanılmaz bir his var içimde. İran’da 4 ay kaldıktan sonra o kadar özlemişim ki burayı, gerçek gibi gelmiyor” ifadelerini kullandı.

İlayda Akdoğan Kimdir?

1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İlayda Akdoğan oyunculuğa çok küçük yaşlarda merak salan güzel oyuncu şu ana kadar pek çok yapımda yer almıştır. İlayda Akdoğan oyunculuk alanında üniversite eğitimi almak istediğini belirtmektedir. Henüz 6 yaşındayken kamera karşısına geçen İlayda Akdoğan şu ana kadar; Dolunay, Umuda kelepçe Vurulmaz, Oyunbozan, Mustang, Sevgili Dünürüm, Bez bebek, Afacanlar Kampı, En İyi Arkadaşım adlı yapımlarda rol almıştır.

29-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar