İlayda Akdoğan’dan Koronavirüs Açıklaması!

İlayda Akdoğan’dan Koronavirüs Açıklaması!
Genç oyuncu İlayda Akdoğan’ın koronavirüs sebebiyle İran’da mahsur kalması üzerine bir anda gündem olan güzel oyuncu sosyal medya hesabından sorulara cevap verdi! İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde Koronaviris sebebiyle İran’da mahsur kaldığı söylentileri yayılan ve Türkiye’ye dönemeyen güzel oyuncu İlayda akdoğan’ın mesajları ve paylaşımları sosyal medya ve magazin dünyasında oldukça ses getirmiş ve oyuncunun durumu dilden dile anlatılır olmuştu. İranlı Basketbolcu sevgilisini ziyaret için gittiği İran’da sınır kapılarının kapatılması ve uçuşların durdurulması üzerine bu ülkede mahsur kalan ev basketbolcu sevgilisinin evinde kalan oyuncu İlayda Akdoğan sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda karantinadayız diyerek açıklama yapmıştı. Birçok yorum alan oyuncuya en çok sorulan sorulardan biri de Türkiye tarafından gönderilen ve Türk vatandaşlarını alarak ülkeye getiren uçağa neden binmediği olmuştu. Oyuncunun bu yorumlara cevapları ve son durumunu anlatan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar!

Koronavirüs Sebebiyle İran’da mahsur Kalan İlayda Akdoğan’dan Açıklama Var!

İranlı sevgilisi basketbol oyuncusu Roham Kabir’i ziyaret için gittiği İran’da koronavirüs sebebiyle mahsur kalan ve Türkiye’ye dönemeyen İlayda akdoğan sosyal medya hesabından durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Evden hiç çıkmadığını, şu anda hiçbir şey yapmadığını söyleyen Akdoğan “psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum” açıklamasını yaptı. Oyuncu neden Türkiye’ye dönemediğiyle ilgili sorulara “bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayıncaya kadar. Bazı kişiler nasıl tahmin edemedin sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin, diye mesaj yazmış. Biz Tahran’da değiliz. Tahran’a 7 – 8 saat uzaklıkta Gürgan’dayız. Koronanın burada olduğunu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum. Olursa da geçer iyileşirim diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim” şeklinde ifadelerde bulundu.

Türkiye’nin Gönderdiği Uçağa Neden Binmedi?

İlayda Akdoğan sosyal medya hesabı üzerinden kendisine sorulan Türkiye’nin gönderdiği uçağa neden binmediği ile ilgili soruya cevap verirken “Türkiye’den İran’a gönderilen uçakla ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim” açıklamasını yaptı. Aynı zamanda İlayda Akdoğan hastalıktan korkmadığını kendi yaş grubunun hastalıkla mücadele de başarılı olduğunu ancak hastalığı annesine ve babasına bulaştırmaktan çok korktuğunu da sözlerine ekledi. Ev karantinasında olduğunu ve hiçbir şey yapmadıklarını belirten oyuncu hayatının İstanbul’da olduğunu vurguladı.

05-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar