İrem Derici’den Olay İtiraf!

İrem Derici’den Olay İtiraf!
Ünlü şarkıcı İrem Derici YouTube kanalı üzerinden yapılan bir programda kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasında sosyal medya yaygınlaşmaya başlayalı beri olay itiraflar, şaşırtıcı paylaşımlar, ilginç resim ve haberler hemen her gün yapılmaya başlandı. Bu durum magazin basınının işini kolaylaştırırken ünlülerin takipçilerini de bilgiye doyurdu. Son zamanların gündeminde ilk sıralarda yer alan ünlü şarkıcı İrem derici zaman zaman sosyal medyada yer alan haberlerle, olay açıklamalarla yer alan ünlü şarkıcı kendi YouTube kanalından birbirinden ilginç itiraflara imza attı. Kendisine sorulan sorular karşısında açık yüreklilikle cevaplar veren İrem Derici’nin yapılan bu yayını bir anda gündem oldu. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin ilginç sorulara ilginç cevapları ve haberin detayları aşağıda!

Hırsızlık Yapardım!

Ünlü şarkıcı İrem Derici son zamanlarda sık sık sosyal medyada yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Menajerimi Ara dizisinde de konuk oyuncu olan ünlü şarkıcı kendi YouTube kanalından Özgür Aras’ın sorularına cevap verdi. Birbirinden ilginç açıklamalarla gündem olan İrem Derici’ye duyulmayacağını bilsen hangi suçu işlerdin sorusu soruldu. Derici bu soru karşısında açık yüreklilikle cevap verdi. Derici “hırsızlık yapardım. Merkez bankasını soyardım. Eski sevgililerimi kaçırıp bir eve tıkardım. Asla hayata dönemeyecekler. Orada yemeklerini sularını verirdim. Orada kalsınlar orada yaşasınlar, hayatları bitsin. Bir daha sosyal hayata karışmasınlar. Onlarla ilişkim çoktan bitmiş olsa da güzel bir hatunu kollarına taktıklarında kuduruyorum. Hayatlarını benimle bitirmiş olmalılar. En güzel hatunları bulup kollarına takıyorlar. Ben kuduruyorum, halk arasına çıkmasınlar bende kalsınlar” ifadesini kullandı.

Özür Dilerdim!

33 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici kendi YouTube kanalında yayınlanan programda sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap verirken bir mektup yazma hakkın olsa kime ve ne yazardın şeklindeki soruya da cevap verdi. Ünlü şarkıcı İrem Derici “eski sevgililerimden birine yazardım. Her şey çok güzel giderken sapıtıp kendi problemlerimden birine düşüp güzel ilişkiyi mahvettiğim için özür dilerdim. Bir daha bırak bu kadar güzel bir şeyi yaşamayı yarısı kadar güzel bir şey yaşayamayacağı için” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin bu ifadeleri ve cevapları sosyal gündem ve magazin basınında olay oldu. İrem Derici’cin hayranlarının da yakından takip ettiği program büyük ilgi gördü.

13-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar