Ünlü Oyuncuya Hırsız Şoku!

Ünlü Oyuncuya Hırsız Şoku!
İzmir’de satın aldığı arazi üzerinde çiftçilik yapmaya başlayan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş’ın çiftliğine hırssız girdi ve bazı ekipmanları çaldı. İşte haberin detayları!

Ünlü isimlerle ilgili adli olaylar hemen her platformda haber oluyor. Özellikle sosyal medyanın yoğun olarak kullanılmasıyla birlikte bu haberlere hemen herkes ulaşabiliyor ve haberle ilgili detaylar her yerde yayınlanabiliyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de bir arsa alarak İzmir’e taşınan ve burada çiftçilik yapmaya başlayan ünlü oyunculardan Filiz Taçbaş’ın da başına ne yazık ki böyle bir olay geldi. İzmir’de çiftçilik yaptığı arazisinde hırssızlık yaşanan ünlü oyuncu durum karşısında güvenlik tedbirlerini yeniden gözden geçirdi. Halen Çukur adlı dizide de rol alan ve İstanbul İzmir arasında mekik döşeyen ünlü oyucu son zamanlarda çiftçilik yapmaya merak sarmış ve bu durumdan da oldukça memnun olduğunu her fırsatta dile getirmişti.

Kilitleri Değiştirdi!

45 yaşında olan ve pek çok dizi ve filmde rol alarak başarıdan başarıya koşan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş içinde bulunduğumuz yılın ilk aylarında İzmir Aliağa’da 1,5 dönümlük bir arazi satın alarak çiftçilik yapmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu arazisi üzerine yaptırdığı evi, taş fırını ve ekipmanları sosyal medya hesabından paylaşmış ve mutluluğunu herkese duyurmuştu. Ne yazık ki geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun bu arsa üzerine bulunan evine hırsız girdi. Evde bulunan bazı eşyalar ve akülerin çalındığı öğrenilirken İstanbul’da bulunan Filiz Taçbaş apar topar İzmir’e giderek ekipmanlarını evin içine alarak evin kilitlerini de yenişleriyle değiştirdi. Hırsızlığı yapanla ilgili ise şimdilik bir gelişme olmadığı öğrenildi. Bizde ünlü oyuncunun başına gelen bu talihsiz olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Oldukça Mutlu!

İzmir’de çiftçilik yapmaya başlayan ünlü oyuncu Filiz Taşbaş sık sık yaşadığı deneyimleri sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. Çiftçilik belgesi de alan ünlü oyuncu tarlasında zeytin, limon, çeşitli meyve ve sebzeler yetiştiriyor. Halen Çukur adlı dizide rol alan ünlü oyuncu İstanbul ile İzmir arasında gidip geliyor. Yaptığı iş ve çiftçilik hakkında konuşan ünlü oyuncu “bu benim hayalimdi, gerçekleştirdim. Şimdilik küçük tarımcılık yapıyorum. Aileme yetecek kadar mahsul yetiştiriyorum. Tarladan çıkan değişik ot türlerini toplayarak yemeğimizi ve salatamızı yapmak benim için büyük zevk oluyor” ifadelerini kullandı.

13-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar