İrem Helvacıoğlu Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

İrem Helvacıoğlu Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Son olarak Sen Anlat Karadeniz'de rol alan ve seyircinin büyük hayranlığını kazanan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte haberin detayları

Ünlü ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu bu günlerde en çok konuşulan isimlerden biri. İrem Helvacıoğlu hayranları güzel oyuncunun hangi diziyle ekranlara döneceğini heyecanla merak ederken hemen her gün oyuncunun şu ya ada bu diziyle anlaştığı yönünde haberler çıkıyor. Ancak ne İrem Helvacıoğlu bu haberleri doğruluyor ne de yapımcılar güzel oyuncunun ismini açıklıyor. Son olarak Sen Anlat Karadeniz’de rol alan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan ve kalbinde taht kuran İrem Helvacıoğlu yeni sezonda ekranlara dönüş hazırlığı yapıyor. Henüz tam kesinleşmese de İrem Helvacıoğlu’nun TRT 1 ekranlarında yayınlanacak bir diziyle yeniden seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. İşte haberin detayları!

TRT 1 Diziye Doymuyor!

Önümüzdeki Eylül yayın dönemi kanallar için çok heyecanlı ve çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Özellikle koronavirüs döneminden sonra adeta yeniden doğan dizi piyasası Eylül yayın dönemini heyecanla bekliyor. Bu dönemde TRT 1 pek çok yeni diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu dizilerden biri de Çöp Apartmanı adlı yapım. OGM Pictures’in yapımcılığında hazırlanan diziyi Çağrı Lostuvalı’nın yöneteceği iddia ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanacak Çöp Apartmanı dizisinin cast çalışmalarına da başlanmış durumda. Dizide kadın başrol olarak son olarak Sen Anlat Karadeniz’de rol alan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun düşünüldü ve oyuncuyla görüşmelerin devam ettiği iddia ediliyor. Henüz bir anlaşma olmasa da tarafların büyük ölçüde anlaştığı gelen haberler arasında. Böylece seyircinin çok sevdiği başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu yeniden ekranlara dönmüş olacak. Konuyla ilgili gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu ilk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat merkezi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Güzel oyuncu ilk ekran tecrübesini Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı diziyle atmıştır. Daha sonra değişik projelerde yer alan İrem Helvacıoğlu’nun asıl tanındığı proje Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz adlı dizi olmuştur. Güzel oyuncu aşağıdaki yapımlarda rol almıştır.

-          Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Güneşin Kızları

-          Sen Anlat Karadeniz

20-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar