Annenin Sırrıdır Çocuk Yayın Tarihi Belli Oldu

Annenin Sırrıdır Çocuk'
Annenin Sırrıdır Çocuk yayın tarihi belli oldu. Dizi ne zaman yayına başlayacak? İlk Bölüm ne zaman? Dizinin konusu nedir? Oyuncu Kadrosunda kimler var?

Tv8 ekranlarının yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk yayın tarihi belli oldu. Dizi ne zaman yayına başlayacak? İlk Bölüm ne zaman? Dizinin konusu nedir? Oyuncu Kadrosunda kimler var?

NTC Medya imzalı Annenin sırrıdır çocuk yayın tarihini Acun Ilıcalı duyurdu. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi, konusu, oyuncuları araştırılıyor.  

Annenin Sırrıdır Çocuk Ne Zaman Başlıyor?

TV8 ekranlarının yeni dizisinin yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif’in kaleme aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümü ile 6 Nisan çarlamba akşamı yayınlanacak. Güçlü oyuncu kadrosu ile dram türündeki yeni dizi büyük merak uyandırdı.  

Annenin Sırrıdır Çocuk Oyuncuları Kimdir?

Tv8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrolünde Sen Anlat Karadeniz isimli dizide yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu yer alıyor. İrem Helvacıoğlu başrolü Engin Öztürk, Olgun Toker ve Selin Yeninci ile paylaşıyor. Yeni dizide Helvacıoğlu, Defne Yılmaz, Öztürk, Sadun Kenan, Toker, Çınar Yılmaz, Yeninci ise Meryem karakterine hayat verecek. Başarılı başrol oyuncuların dışında ise dizide yardımcı oyuncularda dikkatleri çekiyor. Yardımcı karakter olarak Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Birgül Ulusoy, Mine Kılıç ve Selim Erdoğan izleyenlerin karşısına geçecek.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin Konusu Nedir?

Dram türü ile izleyenleri derinden etkileyecek olan yeni dizide Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolü paylaştığı ve üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleri ile yüzleşen iki anne adayını konu alacak. Helvacıoğlu ve Yenincinin hayat vereceği karakterler “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

1990 Almanya doğumlu oyuncu 32 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Helvacıoğlu Behçet Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, No: 309  ve Güneşin kızları dizisinde oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Sen Anlat Karadeniz dizisi ile Türkiye’ye ismini duyurmuştur.

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 Eskişehir doğumludur. 36 yaşındaki Engin Öztürk Hacettepe Üniversitesi tiyatro bölümünü bitirmiştir. Hava Astsubayı olarak iş hayatına giren Engin Öztürk son olarak Diriliş Ertuğrul ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinde yer almıştır.

NTC medya imzası taşıyan Tv8 ekranlarında büyük bir merak ile beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00’de izleyenlerinin karşısında olacak.

04-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar