Disney Plus dizisi Kaçış'tan Engin Akyürek'li ilk kareler geldi

Disney Plus dizisi Kaçış'tan Engin Akyürek'li ilk kareler geldi
Disney Plus yayınlarına yakında başlıyor. Platformun ilk dizilerinden olan Kaçış merakla bekleniyordu. Disney Plus dizisi Kaçış'tan Engin Akyürek'li ilk kareler geldi.

Dizi ve film sektörüne yeni bir soluk getirecek Disney Plus 14 Haziran'da Türkiye yayınlarına başlayacak. Uzun süredir birçok yapım şirketi ve oyuncuyla anlaşma yapan Disney Plus iddialı yapımları seyirciyle buluşturacak. Disney Plus için çekilen ilk projelerden biri ise Kaçış'tı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde olduğu Kaçış çekimleri başlamıştı. O3 Medya imzalı Kaçış dizisinden ilk fotoğraflar geldi. İddialı dizinin setten gelen fotoğrafları ise diziye olan merakı daha da arttırdı. Engin Akyürek'in Kaçış'taki imajı ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Engin Akyürek Kaçış'ta nefes kesecek

Kaçış dizisi Disney Plus'tan seyirciyle buluşacak. Engin Akyürek'in hikayesini de yazdığı Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep'te yapıldı. Same Film ile O3 Medya'nın ortak projesi olan Kaçış dizisinde göç konusu ele alınıyor. Ortadoğu'daki savaşlar ve yaşanan insanlık dramının çarpıcı bir şekilde ele alındığı Kaçış dizisi aksiyon sahneleriyle dikkat çekecek. Engin Akyürek'in bir savaş muhabirini canlandırdığı Kaçış dizisinde Suriye'de yıkım ve özellikle Ezidi'lerin yaşadıkları ele alınıyor. Farklı ülkelerden gazeteciler ile birlikte savaş muhabiri Mehmet'in araştırma yapmak için bir Ezidi köyüne gitmeleriyle başlayan süreç seyirciyi ekrana bağlayacak.

Kaçış dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

İlk tanıtım karelerinin gelmesiyle gözlerin tekrar üzerine çevrildiği Kaçış dizisi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kaçış dizisinin senaryosu Ali Doğançay tarafından yazılıyor. İrem Helvacıoğlu ile Engin Akyürek'in başrolde buluştuğu Kaçış dizisinde, Onur Bay, Aziz Çapkurt, Levent Ülgen, Aras Aydın, Leyla Tanlar da yer alıyor. Çekimlerine başlanan Kaçış dizisi yayın için gün saymaya başladı. Merakla beklenen dizi Disney Plus'ın Türkiye'deki ilk yerli yapımlarından biri olacak. Ünlü platform Türkiye yayınlarına 14 Haziran'da başlayacak. Engin Akyürek'in Kaçış dizisi ise gelen fotoğraflarla dikkat çekti ve Engin Akyürek'in dizideki imajına çok sayıda yorum yapıldı. Engin Akyürek kısa sürede Twitter gündemine girdi ve üst sıralara yükseldi.

21-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar