İsimsizler dizisi 4. bölüm fragmanı

İsimsizler dizisi 4. bölüm fragmanı
İlk bölümünden itibaren tüm izleyenleri tarafından ilgi odağı haline gelen İsimsizler dizisi 4. bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. İşte İsimsizler 4. bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili tüm detaylar...

İlk bölümden itibaren ses getirmeye devam eden İsimsizler, 4. bölümü ile bu akşam saat 20:00'da seyirci karşısına çıkacak. Sinan gerçek yüzünü ispatlamaya çalışan Kaymakam Fatih, somut delillere ihtiyaç duyar. Bunun yanı sıra, örgütün kıskacı altında olan Fatih ölüm tehlikesindedir. 

İsimsizler 4. bölüm 17 Nisan Pazartesi fragmanı 

İsimsizler dizisine geçtiğimzi bölümde katılan başarılı oyuncu Ragıp Savaş, 'Seyirci ile buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum' demişti.

Ragıp Savaş Kimdir?

Başarılı oyuncu 1966 yılında, İzmit'te dünyaya gelmiştir. İsmet İnönü İlkokulu'nu tamamladıktan sonra, Merkez Ortaokulu'na gitti. Daha sonrasında ise İzmit Lisesi'nden mezun oldu. 1986 yılında ise Mimar Sinan Üniversitesi'nde Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne girdi. Burada aldığı eğitimin ardından sanat hayatına atıldı. İlk deneyimini 1990 yılında Aziz Nesin'in yazdığı 'Demokrasi Gemisi'nde gerçekleştirdi.

İsimsizler oyuncu kadrosunda kimler var?

Uğur Güneş - Kaymakam Fatih

Bülent Alkış - Özel Harekat Polisi Hasan

Sedat Mert - Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay

Taner Ertürkler - Terörle Mücadele Polisi Ahmet

Volkan Keskin - İstihbaratçı Kürşad

Çağkan Çulha - Özel Harekat Polisi Murat

Musab Ekici - Makam Şoförü Derman

Sera Kutlubey - İstihbaratçı Seher

17-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler