İsmail Demirci'nin başrolde olduğu İyilik dizisinin yayın günü belli oldu

İsmail Demirci'nin başrolde olduğu İyilik dizisinin yayın günü belli oldu
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni diziler merakla beklenirken İyilik dizisinin yayın tarihi açıklandı. İsmail Demirci'nin başrolde olduğu İyilik dizisinin yayın günü belli oldu.

Yeni diziler sezonu canlandırmaya başlıyor. Bir yandan Eylül'de başlayan diziler sezon arasına giderken ekranlar boş kalmayacak. Birçok kanal yeni projeler için yapım şirketleriyle el sıkıştı. Fox Tv ise sezona en fazla diziyle girecek kanallardan biri olacak. Fox Tv'de yayınlanacak İyilik dizisi ise seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Başarılı oyuncuları bir araya getiren yeni dizi İyilik'in yayın tarihi belli oldu. İyilik dizisi ne zaman başlıyor? İyilik oyuncu kadrosunda kimler var? İyilik dizisinin konusu nedir? İşte tüm merak edilenler…

İyilik dizisi ne zaman başlıyor?

Medyapım imzası taşıyan İyilik dizisi, yayına ilk başlayan yaz dönemi dizilerinden biri olacak. İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey'in başrolde olduğu İyilik ilk bölüm için geri sayım başladı. İyilik dizisinin tanıtımları dikkat çekerken Fox Tv dizisinin yayın tarihi ve gününü seyirciyle paylaştı. İyilik 1. Bölüm 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'da seyirciyle buluşacak.

İyilik oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox Tv'nin yeni dizisi İyilik güçlü bir oyuncu kadrosuyla geliyor. İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey'i başrolde buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Perihan Savaş da yer alıyor. Neslihan (Hatice Şendil) ve kocasının (İsmail Demirci) yalanlarla dolu hayat hikayesi başarılı bir senaryoyla ekrana taşınacak. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu İyilik 29 Nisan'da ilk bölümyle ekrana gelecek.

İyilik dizisinin konusu nedir?

Farklı bir hikayeyi ekrana taşımaya hazırlanan İyilik dizisi tanıtımlarıyla dikkat çekmeye başladı. Kusursuz bir yaşam sürdüğünü düşünen Neslihan'ın kocası tarafından aldatıldığı gerçeği ile yüzleşmesi onda şok etkisi oluşturacak. Üstelik aldatıldığı kişinin kardeşi yerine koyduğu Damla (Sera Kutlubey) olması büyük bir sarsıntıya neden olur. Neslihan'ın hayatındaki gerçekle yüzleşmesi ve düştüğü yerden yeniden kalkma mücadelesi İyilik dizisi ile anlatılacak. Fox Tv'de 29 Nisan'da yayına başlayacak İyilik dizisi, diziseverler tarafından merakla bekleniyor.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar