İstanbul İçin Son Çağrı Filminin Çekimleri New York'ta Devam Ediyor

İstanbul İçin Son Çağrı Filminin Çekimleri New York'ta Devam Ediyor
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ bir kez daha aynı sette ve aynı aşkın içinde yer alacak. İstanbul İçin Son çağrı Filmi’nin çekimleri New York’ta devam ediyor.

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu ile büyük bir çıkış yakalayan ve bu dizide canlandırdıkları karakterlerle seyircinin hafızasında yer edinen ve bugün dahi Aşk-ı Memnu ile hatırlanan iki başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yolları bir kez aynı sette kesişti. Yıllardır ikilinin yeniden aynı sahneyi paylaşmasını merakla ev heyecanla bekleyen sevenleri de böylece ikiliyi aynı sahnede bir kez daha görme fırsatına kavuştu. Halen çekimleri Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde devam eden İstanbul İçin Son çağrı kod adlı sinema filminde rol alan ikilinin ilk kareleri de yayınlanmaya başlandı. New York sokaklarında ikiliyi birlikte gösteren fotoğrafların magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada yayınlanmasıyla günden olan filmin çekimlerinin yakında İstanbul’da devam edeceği öğrenildi.

İkili Yine Aynı Sette

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yıllar önce rol aldıkları dizideki sahneleri ve dizide rol gereği yaşadıkları aşkla hala gündemde. Seyircinin aklında hala tazeliğini koruyan Behlül ve Bihter aşkı o kadar çok sevildi ki seyirci Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in bir kez daha bir aşk sahnesinde rol almasını çok istedi ve çok bekledi. Bu bekleme sonunda mutlu sonla bitti ve ünlü ikili İstanbul İçin Son çağrı adlı bir aşk filminde yeniden bir araya geldi. Gönenç Uyanık’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınan İstanbul İçin Son çağrı adlı film Netflix’te seyirciyle buluşacak. Halen çekimleri devam eden filmde ünlü oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ iki aşık karakteri canlandırıyor.

Filmin Konusu Ne?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix’te yayınlanacak olan İstanbul İçin Son Çağrı adlı aşk filminde ünlü isimler Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ rol alıyor. Halen çekimleri New York’ta devam eden filmin çekimlerine yakın zamanda İstanbul’da devam edilecek. Filmde Kıvanç Tatlıtuğ Mehmet, Beren Saat ise Serin karakterlerini canlandırıyor. Filmin hikayesinde Mehmet ve Serin’in yolu New York’a düşüyor ve burada çift hem birbirleriyle hem de geçmişleriyle hesaplaşmaya başlıyor. Bir aşk hikayesini konu alan İstanbul İçin Son çağrı filmi İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak.

14-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar