Prestij Meselesi Filminde Haluk Levent'i Kim Canlandıracak?

Prestij Meselesi Filminde Haluk Levent'i Kim Canlandıracak?
Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlıkları süren ve 90’lı yıların müzik dünyasını anlatacak olan prestij Meselesi adlı filmin hazırlıkları sürüyor.

Özellikle 90’lı yılların müzik sektörüne damgasını vuran ve ünlü isim Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik’in kuruluş ve gelişme ve içinde yaşanılan sansasyonel olayların hikayesini anlatacak olan Prestij Meselesi Filmi merakla beklenen yapımların başında geliyor. Ünlü isim ve yine bir dönem Prestij Müzik bünyesinde yer alan Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanan filmin cast çalışmaları halen devam ediyor. Şu ana kadar birbirinden ünlü isimlerle anlaşmaya varılan filmin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor. 90’lı yılların Müzik dünyasına ışık tutacak ve bilinmeyen pek çok hikayeyi anlatacak olan filmde özellikle Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent gibi ünlü isimlerin hikayeleri ele alınacak. Filmde adı geçen ünlü isimleri birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular canlandıracak.

Prestij Meselesi

Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlıkları halen devam eden ve önümüzdeki yılın ilk aylarında sinemaseverlerle buluşacak olan Prestij Meselesi adlı filmin hazırlıkları sürüyor. Cast çalışmaları devam eden ve oldukça titiz bir çalışma yürütülen filmde ünlü isimler Özcan Deniz ve Haluk Levent’i canlandıracak isimler belli oldu. Mahsun Kırmızıgül’ün “senaryoyu tanrı yazdı” ifadelerini kullandığı filmde Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik’i kurma hikayesi etkileyici bir dille anlatılıyor. Filmde devrin ünlü şarkıcıları Özcan Deniz’i genç oyuncu Onur Gözeten canlandırırken Haluk Levent’i ise Ali Erkin Acır canlandıracak. Çekimleri yakında başlayacak olan film sinema severler tarafından heyecanla ve merakla beklenmeye başlanırken filmin 2023’ün başlarında vizyona girmesi bekleniyor.

Filmde Kimler Var?

90’lı yıllara damgasını vuran ve bünyesinde birbirinden ünlü pek çok ismi barındıran ve Hilmi Topaloğlu tarafından kurulan Prestij Müzik’in hikayesinin anlatılacağı Prestij Meselesi adlı filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde mahsun Kırmızıgül’ü oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Mahsun Kırmızıgül bir süredir oğluna oyunculuk dersleri aldırıyor. Öbür taraftan filmde Hilmi Topaloğlu’nu ünlü isim Engin Hepileri canlandırırken eşine Aslıhan Güner hayat verecek. Filmde ayrıca Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Biran damla Yılmaz ve daha pek çok ünlü isim yer alacak. Film müzik dünyasında bir devre ışık tutması açısından oldukça önem taşıyor ve otoriteler tarafından da merakla bekleniyor.

14-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar