İstanbullu Gelin dizisinin final tarihi belli oldu

İstanbullu Gelin dizisinin final tarihi belli oldu
Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in final tarihi belli oldu. İstanbullu Gelin neden, ne zaman final yapıyor?

Star TV ekranlarında üç sezondur büyük ilgiyle takip edilen İstanbullu Gelin dizisinin final tarihi belli oldu. İstanbullu Gelin neden, ne zaman final yapacak? İşte konuya ilgili tüm detaylar;

İSTABULLU GELİN FİNAL TARİHİ

O3 Medya tarafından Star TV için hazırlanan, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in final yapmasına sayılı günler kaldı. İhracat rakamlarıyla kanalın ve yapım şirketinin yüzünü güldürmeyi başaran, ulaştığı reyting oranlarıyla adından sürekli söz ettirmeyi başaran İstanbullu Gelin dizisi 31 Mayıs 2019 tarihinde, yani sezonun son haftalarında yayın hayatını sonlandıracak.

s

İSTANBULLU GELİN NASIL FİNAL YAPACAK?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından yazılan "Hayata Dön" isimli romandan uyarlanan İstanbullu Gelin dizisinin final bölümlerinde romana sadık kalınacak mı kalınmayacak mı büyük merak konusu.

Eğer dizinin finali romana göre işlenmeye devam ederse, herkesi kendine hayran bırakan Süreyya'yı gelecek aylarda psikoloji bozulmuş, şizofren bir kişilik olarak izlemeye devam edeceğimizi söyleyebiliriz.

İSTANBULLU GELİN KONUSU

Hayatta ilk acısını, hem annesiz hem babasız yaşamak zorunda kalarak tadan Süreyya (Aslı Enver), yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen, her zaman dik durmayı başarmış, güzel bir genç kızdır.

Yaşayan tek akrabası Sanem (Neslihan Yeldan) ile birlikte yaşamakta, hayatını sesiyle kazanmaya çalışmaktadır. Teyzesi Sanem ile birlikte, mütevazi bir hayat süren Süreyya'nın hayatı bir kafede yolunun kesiştiği Faruk (Özcan Deniz) ile tanışıktan sonra tamamen değişecektir.

Faruk, Türkiye'nin köklü ve tanınmış ailelerinden biri olan Boran ailesinin şirketlerinin başına geçmişi genç ve yakışıklı bir adamdır. Süreyya'yı görür görmez ondan etkilenmiş ve onu kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Süreyya ve Faruk aşkı, Boran ailesinin annesi Esma Sultan için kabul edilemezdir. Esma Sultan'ın oğlu Faruk için başka planları vardır.

Boranlar Konağına evlilik haberi vermek için gelen Faruk ve Süreyya çiftini Esma Sultan'ın tepkisiyle büyük şok yaşarlar. Ancak Süreyya kesin kararlıdır, Esma Sultan'ın zamanla kendine alışacağını, aşklarına saygı duyacağını düşünmektedir.

Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır.

26-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar