İstanbullu Gelin'de şok ayrılık!

İstanbullu Gelin'de şok ayrılık!
Star tv ekranlarında her Cuma saat 20:00'da yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde şok ayrılık yaşandı. İstanbullu Gelin'den ayrılan oyuncu kim? Severek izlenen İstanbullu Gelin dizisinde şok ayrılık yaşandı.

03 Medya'nın yapımcılığını, Zeynep Günya Tan ve Deniz Koloş'un yönetmenliğini üstlendiği İstanbullu Gelin dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Dilara Aksüyek, Güven Murat Akpınar ve Neslihan Yeldan'ın paylaştığı gibi isimlerin yer aldığı dizide kim ayrıldı?

İstanbullu Gelin 14. bölümde neler yaşandı?

Bebeklerini kaybetme rsiski taşıyan Süreyya ve Faruk çifti çıkan sonuçların ardından büyük bir üzüntü ile kahrolurlar. Ancak Süreyya, tüm olumsuzluklara rağmen bebeğini kaybetmek istemez. Süreyya'ya ilk kez destek olan Esma Sultan ise çifti oldukça şaşırtır. Bunların yanı sıra Murat ise umutsuzca hayata tutunmaya çalışırken Esma Sultan kime yetişeceğini bilemez. Bir şok daha yaşayan Esma Sultan, Fikret'in Adem ile ortaklık yaptığını öğrenir. İşler iyice karışırken Faruk tüm gücüyle aileyi korumaya çalışır. Dizinin son dakikalarında Esma Sultan cezaevindeki Adem'den bir üvey evladı olduğunu öğrenir. Heyecanla beklediğimiz İstanbullu Gelin yeni bölümü sakın kaçırmayınız.

İstanbullu Gelin dizisinden kim ayrıldı?

İstanbullu Gelin dizisinde Zeynep karakteri ile rol alan Murat'ın kız arkadaşı dün akşam yayınlanan 14. bölüm ile birlikte diziye veda etti. İstanbullu Gelin dizisi her Cuma Star tv'de!

03-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar