İsviçre - İspanya maçı canlı izle

İsviçre - İspanya maçı canlı izle
İsviçre - İspanya maçı canlı izle: İsviçre - İspanya maçı hangi kanalda? Mücadeleyi online olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

İsviçre - İspanya maçı canlı izle: İsviçre - İspanya maçı hangi kanalda? Bu maçı canlı ve online olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Euro 2020 mücadelesi birkaç günlük aranın ardından çeyrek final müsabakalarıyla devam ediyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbol meraklıları online olarak hangi adresten izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. İsviçre - İspanya maçını HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İsviçre - İspanya maçı canlı izle

İsviçre ile İspanya arasında oynanacak mücadele TSİ 19:00'da başlayacak. Rusya'nın Saint Petersbuth şehrinde bulunan Krestovsky Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. İsviçre - İspanya maçını İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Karşılaşmayı canlı ve online olarak izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Maçı ekrana getirecek TRT 1 kanalının canlı yayınını izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

İsviçre, Fransa karşısında tarihi bir zafer elde etti. Maçın son 9 dakikasına 3-1 geride giren İsviçre, bulduğu gollerle maçı 3-3'e getirdi ve maç uzadı. Uzatmalarda gol gelmeyince seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda hata yapmayan İsviçre, son dünya şampiyonunu saf dışı bırakmayı başardı. Batı Avrupa ekibi tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde mücadele edecek. İsviçre'nin rakibi ise 1964, 2008 ve 2012 yıllarında bu kupayı müzesine götüren İspanya olacak. İspanya da bir önceki turda Hırvatistan'ı elemeyi başardı. İspanyollar, normal sürede kazanmak üzere olduğu maçta son anlarda kalesinde gördüğü gollerle şok oldu. Normal süresi 3-3 biten maçın uzatmalarında gelen gollerle maçı 5-3 kazanan İspanya, çeyrek final biletini elde etti.

İsviçre ile İspanya, tarihlerinde 23. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce oynanan 22 maçta İspanya, rakibine ezici bir şekilde üstün geliyor. İki takım arasındaki maçların 16'sını İspanya kazanırken 5 maç berabere sona erdi. İsviçre ise sadece 1 kez kazanma başarısı gösterebildi. İsviçre, rakibini sadece 2010 Dünya Kupası gruplarında oynanan maçta 1-0 mağlup edebildi. O turnuvada İspanya, Dünya Kupası'nı kazanırken tek yenilgisini İsviçre karşısında aldı.

İsviçre - İspanya maçı muhtemel 11'ler

İsviçre: Sommer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Widmer, Freuler, Zakaria, Zuber, Shaqiri, Embolo, Seferovic

İspanya: Simon, Azpilicueta, Garcia, Laporte, Alba, Koke, Busquets, Pedri, Torres, Sarabia, Morata

02-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar