İtalyanların Can Yaman sevgisi bitmiyor

İtalyanların Can Yaman sevgisi bitmiyor
Bir süredir İtalya'da bulunan Can Yaman, bir yandan yoğun projelerle boğuşurken diğer yandan İtalyan halkının aşırı sevgi gösterilerine karşılık vermeye çalışıyor.

Yaptığı her şey olay olan tartışmaların odağındaki isim Can Yaman bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Şu an ülkelerinde yaşayan İtalyanlar'ın Can Yaman'a olan sevgisi bitmiyor. Uzunca bir süredir başrolünde yer alacağı Sandokan dizisi için İtalya'da bulunan Can Yaman'a duyulan sevgi git gide artıyor. İtalya'da başka bir dizi için de anlaşma yapan Can Yaman neden çok seviliyor? Gerçekte Can Yaman kimdir ve hangi dizilerde rol aldı? Şimdi detaylar

İtalyanların Can Yaman sevgisi bitmiyor

Ülkemizde tartışmalara konu olan, gereksiz çıkışlarıyla tartışmalara konu olan ünlü oyuncu Can Yaman bir süredir İtalya'da yaşıyor. Başrolünde yer alacağı Sandokan dizisi için İtalya'da yaşayan ve adı spro spikeri bir bayanla aşk dedikodularına karışan Can Yaman'a İtalyanlar büyük bir sevgi gösteriyor. Üstelik Sandokan dizisinden başka bir dizi için de anlaşma yapan Can Yaman gittiği her yerde hayranların ilgisiyle karşılaşıyor. Yakında başlayacak olan çekimlerden önce, yüzü olduğu gömlek markası için Belgrad'a giden ünlü oyuncu, Belgrad'da büyük ilgi gördü. 

Can Yaman nerde, hayranları orada!

Reklam yüzü olduğu gömlek markası için Belgrad'a giden ve inanuılmaz bir ilgi gören Can Yaman, katalog çekimlerinden sonra Roma'ya döndü. Roma'da da benzer bir ilgiye maruz kalan oyuncu yine aynı ilgiyle karşılandı. İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip Can Yaman, hayranlarının kendisine gösterdiği yoğun ilgiyi kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Can Yaman'ın evlilik planı yaptığı İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile aşkları dolu dizgin gidiyor. Son gelen bilgilere göre ikili sosyal medyadan birbirlerini takip etmeye devam ediyor. 

Can Yaman Kimdir?

1989 yılında İstanbul'da doğan Can Yaman, aslen Yugoslav kökenlidir. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünü bitirdikten sonra avukatlığa başlayan Can Yaman, kendisine göre olmadığını anladığı avukatlığı bıraktı. Hobi olsun diye oyunculuk dersleri aldı ve 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile kariyerine başladı. 

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)
2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)
2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)
2014 – Gönül İşleri (TV Dizisi)

04-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler