İyi Aile Babası 1. Bölüm İzle!

İyi Aile Babası 1. Bölüm İzle!
İyi Aile Babası 1. Bölüm İzle; 3 Aralık Perşembe Akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek komedi dizisi İyi Aile Babası’nın 1. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Aile Babası 1. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağatay Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baysel, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar’ın rol aldığı komedi türündeki dizi İyi Aile Babası bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Uzun süredir heyecanla beklenen ve dram dolu ekranların neşesi haline gelmesi beklenen İyi Aile Babası bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Perşembe akşamlarındaki planları tümden değiştirmeye aday olan yapım komedi türünde olması sebebiyle oldukça avantajlı görünüyor. Bir doktor olan Mehmet Ali’nin büyümeyen ve bir türlü ana kuzusu durumundan çıkamayan hallerini ele alan ve eşiyle bir alt katta yaşayan annesi arasında kalmasının hikayesini komik bir şekilde ele alan İyi Aile Babası ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda.

İYİ AİLE BABASI 1.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İyi Aile Babası Konusu Ne?

Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası’nın başrolünde sevilen komedi oyuncusu Çağlar Çorumlu yer alıyor. Halk Sağlığı Hekimi olan Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu) ailesini çok sevmektedir. Ancak annesi ve eşi arasında kalmakta ve bir türlü bu durumdan kurtulamamaktadır. Ayrıca başına gelen türlü işler sonrası her şeyi birbirine katan Mehmet Ali her şeye rağmen hem annesi hem de eşini mutlu etmeye çalışmaktadır.

İyi Aile Babası 1. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek BKM yapımı komedi türündeki dizi İyi Aile Babası Perşembe akşamlarına renk katacak gibi görünüyor. Anadolu yakasında özel bir kliniğin sahibi olan Halk Sağlığı Hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu) karısını ve çocuklarını çok sevmektedir. Mehmet Ali fedakar ve özverili bir aile babasıdır. Mehmet Ali ve ailesinin alt katında ise yine Mehmet Ali’nin anne ve babası yaşamaktadır. Mehmet Ali annesine çok düşkündür, tabir yerindeyse tam bir ana kuzusudur. Bu sebeple ne yazık ki sık sık annesi ile eşi arasında kalmaktadır ve bu zorlu durumu idare etmeye çalışmaktadır. Her iki tarafı da kırmamaya çalışan Mehmet Ali her seferinde kendisi zor durumda kalır. Ancak ikili arasındaki arabululuculuk görevinden vazgeçmez.

İyi Aile Babsı bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle Kanal D’de ekranlara geliyor.

03-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar