İyi Aile Babası 4. Bölüm İzle!

İyi Aile Babası 4. Bölüm İzle!
İyi Aile Babası 4. Bölüm İzle; 24 Aralık Perşembe akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen İyi Aile Babası dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Aile Babası 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Suer’in rol aldığı ve sezona yeni başlayan aile komedi dizisi İyi Aile Babası bu akşam 4. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bir aile hekiminin özel kliğinde yaptığı çalışmalar ve ailesini iyi yaşatma isteğiyle eşi ve annesi arasında kalmasını eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan İyi Aile babası seyirciden de tam not almış durumda. Doktor Mehmet Ali’nin her zaman başını belaya sokan ve her zaman bundan kurtulmayı başaran halleri seyirciye eğlenceli bir şekilde sunuluyor. İyi Aile Babası bu akşam yayınlanacak 4. Bölümüyle yine seyirciye keyifli bir akşam vaat ediyor.

İYİ AİLE BABASI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sezona yeni başlayan İyi Aile babası yayınlanan son bölümde Mehmet Ali büyük bir mücadelenin içinde yer almıştır. Aile Hekimi Doktor Mehmet Ali eşi Aslı’nın iş yerinden istifa etmesi ile zor durumda kalmıştır. Ailesini maddi olarak zorda bırakmamak için çaba gösteren Mehmet Ali bu durumun fark edilmemesine çalışır. Bu sırada dünyada iz bırakma hayalinden vazgeçmiş değildir ve bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir. Ancak iyi aile babası olmakla dünyada iz bırakmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mehmet Ali bu durumdan hangisini seçecektir. Sonunda Mehmet Ali iki işi de aynı anda yapabileceğini fark eder. İyi Aile Babası bu akşam heyecanlı ve eğlenceli bir bölümle ekranlara geliyor.

İyi Aile Babası 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında sezona yeni başlayan komedi dizisi İyi Aile Babası bu akşam 4. Bölümüyle ekranlara geliyor. Ekrana gelen ilk üç bölümüyle seyirciden tam not alan İyi Aile Babası bu akşam yayınlanacak bölümde yine eğlenceli sahnelerle ekrana geliyor. Mehmet Ali halı saha maçı için hazırlanmış ve çıkmıştır. Bu günü hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyecektir. Ancak gelen bir telefon Oğulcan’ın bir sınavdan 100 aldığı yönündedir. Bu durum Oğulcan’ın daha önce derslerinde olan başarısızlığı sebebiyle kopya çektiği şeklinde yorumlanır. Gerçek ise bambaşkadır. Öbür taraftan Rıfkı Ayfer’i tedavi için kliniğe götürme fırsatı yakalar ama bunu kullanmaz. En azından artık kendi ayakları üzerinde durabilmeyi öğrenmeye başlamıştır. Bu sırada Mehmet Ali’nin evde unuttuğu spor malzemelerinin bulunduğu çanta onun Halı Saha yalanını da gün yüzüne çıkarır. Aslı kocasının bu yalanını çıkarınca onu zorlar ve itiraf etmeye mecbur bırakır. Gerçekte Mehmet Ali doktor arkadaşlarıyla Hekimoğlu Dizisini gizli gizli izlemekte ve onu kıskanmaktadır. Oğulcan bu sırada aile içinde mutsuzluğun sebebi olduğunu düşünerek herkes için İQ testi yapılmasını ister. Yapılan testte Mehmet Ali eşi Aslı’dan daha az bir İQ oranına sahip çıkınca bu durumu testin hatalı olduğu yönünde açıklama yaparak örtmeye çalışır. İyi Aile Babası bu akşam 4. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar