İyi Aile Babası 2. Bölüm İzle!

İyi Aile Babası 2. Bölüm İzle!
İyi Aile Babası 2. Bölüm İzle; 10 Aralık Perşembe akşamı 2. Bölümüyle ekrana gelen İyi Aile Babası adlı yapımın 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Aile Babası 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Süer’in rol aldığı İyi Aile Babası bu akşam saat 20.00’da 2. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına yeni başlayan ve henüz 2. Bölümü olan komedi dizisi İyi Aile Babası ilk bölümünde seyirciden beklediği karşılığı bulma yolunda güçlü bir adım attı. Ekranların nadir komedi dizilerinden olan İyi Aile Babası’nda bir babanın eşi ve annesi arasında kalması ve ailesi için her şeyi yapması anlatılıyor. Aynı zamanda bu kişi hayatı sorgulamaya başlayan bir doktordur ve ölmeden önce dünyada bir iz bırakmak istemektedir.

İYİ AİLE BABASI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali ailesi için çalışan fedakar ve cefakar bir aile reisidir. Mehmet Ali evlendiği günden beri annesi ve eşi arasında kalmış ve her ikisini idare etmek için elinden geleni yapmıştır. Ancak son gördüğü rüya Mehmet Ali’nin hayatı yeniden sorgulamasına sebep olur. Mehmet Ali rüyasında az bir ömrü kaldığını görür ve uyanınca yaşadığı hayatı yeniden gözden geçirir. Mehmet Ali ömrü boyunca hayata dair bir iz bırakmadığını fark ederek kalan ömründe bu amaç için çalışmaya karar verir.

İyi Aile Babası 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Mehmet Ali gördü rüyanın etkisiyle hayatı yeniden sorgulamış ve şu ana kadar işe yarar bir şey yapmadığını fark etmiştir. Mehmet Ali Dünya’da bir iz bırakmaya karar verir ve tedavisi bulunamamış bir hastalığı tedavi ederek dünyada iz bırakmaya karar verir. Mehmet Ali bu amaç için çalışmalara başlar. Bu konuda en büyük yardımı abisi Rıfkı’dan gören Mehmet Ali bu yardım karşılığında abisine Ayfer konusunda yardım edecek ve Ayfer hakkında olabildiğince bilgi toplayacaktır. Ancak ortada bir sorun vardır. Bu bilgileri sadece abisi Rıfkı değil aynı zamanda annesi de istemektedir. Bu sırada Mehmet Ali eşi Aslı’nın evdeki işini küçümseyerek ev işlerinin kolay olduğunu söyler. Bu durum karşısında Aslı’nın yoğunluğu sırasında evin bazı işleri Mehmet Ali’nin üstüne kalır. Ancak ev işleri Mehmet Ali’nin sandığı kadar kolay değildir ve bu durumu yaşayarak öğrenir.

İyi Aile Babası bu akşam 2. Bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da ekranlara geliyor.

10-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar