İyi Günde Kötü Günde Dizisine Bomba Transferler!

İyi Günde Kötü Günde Dizisine Bomba Transferler!
Star Tv için hazırlıkları süren İyi Günde Kötü Günde adlı dizinin kadrosunda bulunan oyuncular adeta göz kamaştırıyor. Diziye son olarak Yasemin Allen dahil oldu. İşte detaylar!

Son yıllarda zor günler geçiren ve reyting olarak rakiplerinin gerisine düşen ve özellikle bu sezon aradığını bir türlü bulamayan Star Tv yeni sezona iddialı yapımlarla hazırlanıyor. Kötü giden günleri sonlandırmak için yapım şirketlerinin en iddialı projelerini bünyesinde toplamaya çalışan kanal için yeni sezonda yayınlanmak için üzerinde çalışılan yapımlardan biri de O3 Medya tarafından hazırlanan İyi Günde Kötü Günde adlı dizi. Son birkaç gündür peş peşe diziyle ilgili haberler sosyal medya ve dizi dünyasında sıklıkla yer alıyor. Cast çalışmalarının son hız devam ettiği İyi Günde Kötü Günde adlı projede şu ana kadar birbirinden ünlü oyuncularla anlaşılmış durumda. İşte İyi Günde Kötü Günde ile ilgili tüm gelişmeler ve anlaşılan oyuncular!

İyi Günde Kötü Günde Yeni Sezonda Star Tv’de

Star Tv Eylül yayın dönemi için çalışmalarını sıkı tutuyor ve bu çalışmaları hızlandırmış durumda. Kanal için hazırlanan projelerden birinin yapımcı şirketi de 03 Medya. 03 Medya Star Tv için hazırladığı İyi Günde Kötü Günde adlı dizi için çalışmaları hızlandırmış durumda. Yeni sezonda ekranlarda olacak olan ve Temmuz sonu Ağustos başı gibi setlere inmesi planlanan dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Dizinini oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Mert Fırat, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Osman Alkaş ve Derya Alabora gibi isimler yer alıyor. Son olarak ise diziye başarılı ve güzel oyuncu Yasemin Allen dahil oldu. Son olarak Fi dizinde rol alan Yasemin Allen’in de katılımıyla dizinin oyuncu kadrosu adeta göz kamaştırdı.

Star’ın Göz Bebeği Olacak!

03 Medya tarafından hazırlıkları tüm hızıyla süren İyi Günde Kötü Günde adlı dizi anlaştığı oyuncularla adeta göz kamaştırıyor. Seda bakar ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer alacağı diziye bugün dahil olan Yasemin Allen’in de katılımıyla dizi adeta şöhretler dizisine döndü. Kanalında en iddialı yapımları arasında yer alacak İyi Günde Kötü Günde’yi Barış Erçetin yönetirken diziyi, Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil kaleme alacak. yazım aşamasında olan dizi hazırlıkların bitmesiyle birlikte temmuz sonu ağustos başı gibi sete inecek ve Eylül’de de Star Tv ekranlarında yerini alacak.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar