İyilik 13. Bölüm izle

İyilik 13. Bölüm izle
Murat tarafından bıçaklanan Damla, Neslihan’ı ihbar eder Hapse gönderilen Neslihan bu zorlu süreci atlatabilecek mi? Murat’a kavuşacağını zanneden Damla amacına ulaşabilecek mi?

Fox Tv’nin 2. Sezonuna kalan nadir dizilerinden biri olan İyilik 13. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizilerden biri olan iyilik 13. Son ölümde ölüm kalım savaşı veren Damla aşkın gücüyle tekrar hayata tutunuyor ve intikam almaya başlıyor. Polisin bulduğu görgü tanığı Damla’yı bıçaklayan Murat’ı ele verecek mi? Damla’nın ifadesiyle tutuklanan Neslihan için zor günler başlarken Damla tek istediği olan Murat’a kavuşacak mı? Sürekli ikili oynayan Murat’ın son hamlesinin yer adlığı İyilik dizisi 13. Bölüm ne zaman? İyilik 13. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik 13. Son bölüm full izle! Fox Tv izle! 7 Ekim Cuma Fox Tv izleme linki ve bölüm özetine buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

 

İyilik 13. Bölüm izle

Hatice Şendil, Sera Kutlubey, Perihan Savaş ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı İyilik dizisi 13. Yeni bölümüyle 7 Ekim Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Güney Kore yapımı olan “The Queen’s House” dizisinden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Fox Tv’nin kısa ömürlü dizilerine inat 2. Sezonunda da yayınlanan İyilik 13. Son bölümünde Damla ölüm kalım savaşını kazanır ve polis tarafından sorgulanır. Neslihan’ın bulduğu sürpriz görgü tanığı tüm olayı detaylarıyla anlatsa bile Murat için yeteri delile ulaşamaz.

Neslihan hapse giriyor

Cuma günleri Fox Tv’de yayınlanacak olan gerilim ve dram dizisi İyilik iki kadının birbiriyle sınanmasını ve çocukları için mücadele etmesini anlatan Güney Kore dizisi The Queens House dizisinden uyarlanıyor. Murat tarafından bıçaklanan Damla zorlu savaşı kazanır ve polise kendisini Neslihan’ın bıçakladığını söyler. Neslihan tutuklanır ve hapse gönderilir. Neslihan bu zorlu süreci atlatabilecek mi? En büyük rakibi Neslihan’dan intikamını alan ve Murat’a kavuşacağını zanneden Damla amacına ulaşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 7 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak İyilik 13. Son bölümünde. Keyifli seyirler.

İyilik son bölümde neler yaşandı?

Neslihan ve Murat yıllar sonra nikah tazelemeye kalkar. Amaç dost düşmana karşı “ayaktayız” mesajını vermektir. Murat’ı ve Damla’yı sıkıştırıp intikam almak isteyen Neslihan’ın kurduğu bütün tuzaklar boşa gider. Çıldırıp düğün evini basan damla hiç ummadığı bir saldırıya uğrar. Murat’ın bıçakladığı Damla ağır yaralanarak hastaneye kaldırılır.

07-10-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler