Özkan Uğur ve Mahir İpek Jet Sosyete kadrosunda!

Özkan Uğur ve Mahir İpek Jet Sosyete kadrosunda!
Yayın hayatına Star Tv'de başlayan Jet Sosyete Tv 8'den sonra bu sezon Puhu Tv'de ekranlarda olacak. Yeni sezonda Özkan Uğur ve Mahir İpek Jet Sosyete kadrosunda! İşte ayrıntılar.

Ekranlarda komedi dizisinin olmadığı bir ortamda Jet Sosyete de artık dijital ortamda yayınlanacak. Gürse Birsel’in projesi olarak Star Tv’de ekran hayatına başlayan Jet Sosyete TV 8’e transfer olmuş ve geçen sezonu TV 8’de tamamlamıştı. Uzun dizi sürelerini sürekli eleştiren Gürse Birsel 50 dakikalık yayınlar için bu sezon Puhu Tv ile anlaştı. Jet Sosyete yeni sezonda birbirinden iddialı yeni transferler de yaptı. Evet, yılların sanatçısı Özkan Uğur ve Mahir İpek de Jet Sosyete kadrosunda… İşte ayrıntılar…

Jet Sosyete fragmanı izleyicileri çok şaşırttı!

Sevilen dizi her ne kadar dijital ortamda ekranlara gelecek olsa da televizyonlarda yayınlanan fragmanı izleyicileri heyecanlandırmış durumda. 11 Ekim Cuma günü itibariyle Puhu Tv’de izleyiciyle 3. Sezonunda buluşacak olan Jet Sosyete’ye Özkan Uğur ve Mahir İpek transfer oldu.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin yapımcılığını yaptığı Jet Sosyete’nin daha önce başrollerinde yer alan Çağlar Çorumlu, Aslı Bekiroğlu ve Bartu Küçükçağlayan diziden ayrıldıktan sonra yeni transferler izleyicilerin yüzünü güldürmüş durumda. Şu anda Jet Sosyete oyuncu kadrosunda;
Derya Karadaş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Gürse Birsel, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren,
Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Emre Taştekin, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun yer alıyordu. Bu başarılı kadroya Mahir Ünal ve Özkan Uğur da dahil oldu.

Jet Sosyete yeni sezon 40. Bölüm fragmanı izle!

Bildiğiniz gibi televizyon ekranlarında dizi süreleri 130 dakikayı bulabiliyor. Herkes bu uzun sürelerden şikayet etse de sonuç alınamıyordu. Gürse Birsel bu sorunu kendi çapında çözmüş durumda. Televizyondan dijitale geçmek bu sorunu ne kadar çözmek ise işte o şekilde sorun Jet Sosyete için çözüldü.

11 Ekim’de başlayacak olan dizinin 40. Bölüm ilk fragmanı da yayınlandı. Jet Sosyete’de dikkat çeken ayrıntılar var. Gizem, kabus görüyor ve sanki hala televizyonda yayınlanıyorlarmışçasına endişeli bir şekilde uyanıyor. Burada şarap kadehlerinin karartılmaması dikkat çekiyor. Ayrıca Gizem, Şeyda Şubaşı’ya bir gönderme yapıp kitap yayınlatıyor. Ancak bu gönderme hikayesi Fox Tv dizisi Yasak Elma’da daha önce yapılığı için Jet Sosyete’yi eksi puanla başlatıyor diyebiliriz.

08-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler