Jet Sosyete ara veriyor yeni yayın dönemi ne zaman?

Jet Sosyete ara veriyor yeni yayın dönemi ne zaman?
Sevilen dizi Jet Sosyete yayınlarına sezon arasında mola veriyor. Jet Sosyete'nin yeni yayın dönemi ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Ekranların en eğlenceli dizilerinden biri olan Jet Sosyete kısa bir mola veriyor. Yeni sezonda yayınlarına televizyon yerine internet platformu olan Puhu Tv'de devam eden Jet Sosyete 3. sezonunu ikiye bölerek sezon ortası arası verdi. Jet Sosyete dizisinin yazan ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan Gülse Birse yılbaşı özel bölümünün ardından ara vereceklerini açıkladı. Gülse Birse'nin instagram hesabından yaptığı espirili paylaşıma göre dizinin hangi tarihler arasında yayınlanmayacağı hakkında kesin bir takvim yok. Sevilen dizi Jet Sosyete ara tatile girmeden önce 27 Aralık Cuma günü yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak.

Jet Sosyete'de yılbaşı sürprizi!

Başarılı oyuncu ve yazar Gülse Birse Jet Sosyete ile özdeşleşen ve işini çok iyi yapan biri. Sık sık set fotoğraflarını paylaşan Gülse Birse  sezon arası verecek dizi için şu paylaşımı yaptı; "Mutluyuz, sevinçliyiz. 3. Sezonumuzun ilk yarısını geçen hafta tamamladık! Ama çok çok büyük sürprizleri olan bir yılbaşı özel bölümümüz var, 27 Aralık Cuma puhutv’de olacak! Sürprizleri söylemek için deliriyorum, ama sakin olmalıyım! Bu bomba bölümle bir sezon arası vereceğiz. Aradan sonra kocakarı soğukları bastırmadan sezonun ikinci yarısına başlayıp karpuz kabuğu suya düşene kadar yayında olacağız! (Tam tarihler henüz belli olmadığı için beni Saatli Maarif Takvimi yapan puhutv, sana da selam olsun kardişim!)" Gülse Birse'nin paylaşımındaki espirili dil ve Puhu Tv etiketli ile yaptığı imalı cümle Puhu Tv ile Jet Sosyete arasında bir takvim anlaşmazlığı olduğu sinyali verse de konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Jet Sosyete yeni yayın dönemi ne zaman?

Eğlenceli ve fenomen dizi Jet Sosyete, senaryosu Gülse Birsel tarafından kaleme alınan komedi türünden bir dizi. Farklı ve eğlenceli karakterleri bir araya getiren dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor. İlk sezonunda Star Tv'de ikinci sezonda Tv 8'de yayınlanan dizi, 3. sezona radikal bir karar alarak daha kısa bölümler halinde Puhu Tv ile anlaşmıştı. 3. sezonda 10 bölüm yayınlanan dizi 11. bölüm olan yılbaşı özel bölümünün ardından yayınlarına kısa bir ara verecek. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı Jet Sosyete'de yılbaşı sürprizlerinin neler olacağı ise heyecanla bekleniyor.

19-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar