Jet Sosyete ne zaman başlıyor?

Jet Sosyete ne zaman başlıyor?
Yeni sezonu merakla beklenen Jet Sosyete dizisinin geçtiğimiz hafta başlaması gerekiyordu ki dizinin yayın tarihi ertelendi. Sevilen dizinin yeni yayın tarihi ne zaman?

Başrollerinde Gürsel Birsel, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Sarp Apak ve Hasibe Eren gibi isimlerin yer aldığı komedi dizisi Jet Sosyete TV8 ekranlarında yayınlanmış ve izleyicinin beğenisini toplamıştı. Eskilerin sitcomlarını aratmayan dizi Gülse Birsel'in yazarlığında birbirinden eğlenceli bölümleriyle iki sezonu geride bıraktı. Bu sezon ise dijital platformda devam edecek olan dizinin 11 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle yayınlanması bekleniyordu. Başrol oyuncusu ve yazar Gülse Birsel'in açıklamasıyla dizinin ertelendiği duyruldu. Peki merakla beklenen Jet Sosyete ne zaman başlayacak?

YENİ YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Sevilen dizi 18 Ekim Cuma günü Puhu TV'de izleyicinin beğenisine sunulacak. Geçen hafta yayınlanmadığı için ilk iki bölümü birarada verilecek dizinin 3.sezon yeni bölümleri komediseverlerden tarafından heyecanla bekleniyor.

GÜLSE BİRSEL ERTELENME SEBEBİNİ BÖYLE DUYURDU

Jet Sosyete'nin yaratıcısı Gülse Birsel sosyal medyadan paylaştığı metinle dizinin ilk bölüm tarihinin ertelendiğini duyurdu. Birsel; ''Sevgili Jet Sosyete seyircileri, aklımızda şehitlerimiz, hayatını kaybeden bebeklerimiz varken, kalbimiz mücadele içindeki kardeşlerimizle, evlatlarımızla iken bugün sezonu açamayacağımıza karar verdik. Komedi iyi gelir ama galiba bu akşam ne siz ne biz neşe ve eğlenecek gücü bulamayacağız. Affınıza sığınarak ilk bölümümüzün puhutv'deki yayınını erteliyoruz. Daha güzel bir günde görüşmek üzere." notunu düşerek Barış Pınarı Harekatı'ndaki askerlere olan üzüntüsünü paylaştı. 


 

Televizyon macerasının ardından yeni sezona internet dizisi olarak devam edecek Jet Sosyete daha önce Fi ve Şahsiyet gibi dizilerle çalışan PuhuTV'de yayınlanacak. Bölümleri 50 dakikadan oluşacak dizinin fragmanları yayınlandı. Jet Sosyete 18 Ekim Cuma günü itibariyle haftada bir gün 50 dakikalık bölümleriyle PuhuTV isimli dijital platformda gösterilecek. Aynı zamanda dizinin ilk sezon bölümleri de Puhu TV'de izlenebilicek. 

17-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar