Jet Sosyete’nin Final Bölümüne Hangi Ünlüler Konuk Olacak?

Jet Sosyete’nin Final Bölümüne Hangi Ünlüler Konuk Olacak?
Jet Sosyete 59. Bölümüyle 6 Mayıs Çarşamba akşamı final yapıyor ve seyirciye veda ediyor. Yapımın son bölümüne birbirinden ünlü oyuncular konuk oluyor. İşte detaylar!

Star Tv’de 2018 yılında başlayan ekran yolculuğunu değişik kanallarda gezerek sürdüren ve son olarak yine Star Tv’de sonlandırmak için karar alan Jet Sosyete’nin final bölümü 6 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak. 59. Bölümde final yapacak ve ekranlara veda edecek yapımın son bölüm çekimleri de geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve yayın için hazır hale getirildi. Gülse Birsel tarafından kaleme alınan yapımın son bölümünde her zamanki gibi yine konuk oyuncular yer alacak. Ancak bu sefer final bölümü olması dolayısıyla yapımda birden fazla konuk oyuncu yer alacak. BKM yapım tarafından hazırlanan Jet Sosyete’nin final bölümünde hangi ünlüler yer alacak? İşte bu sorunun cevabı!

Jet Sosyete Final Bölümüyle Ekranda!

BKM Yapım tarafından hazırlanan ve Star Tv’de ekranlara gelen eğlenceli yapım Jet Sosyete 59. Bölümle birlikte ekranlara veda ediyor. Yapımın son bölümü yine karantina günleri dolayısıyla evden çekildi ve final bölümüne birbirinden ünlü isimler yer aldı. Seyircinin yine kahkahalara boğulacağı yapımın son bölümünde güzel oyuncu İrem Sak, Nilgün Belgün ve Aslı Bekiroğlu gibi sevilen oyuncular da konuk oyuncu olarak katılacak. Konuk oyuncular da yine karantina dolayısıyla kendi evlerinden çekilen bölümlerle katıldıkları Jet Sosyete’nin son bölümünde seyirciye doyumsuz anlar yaşatacaklar. Kendi as kadrosuna ilave olarak katılan yeni oyuncuların dizinin final bölümünde göstereceği performans merakla bekleniyor. Eğlenceye ve kahkahaya doymak için seyirciler 6 Mayıs akşamı Jet Sosyete’nin final bölümünü izlemeye bekleniyor.

Gülse Birsel Veda Etti!

59 bölüm süren bir ekran yolculuğunun sonuna gelen Jet Sosyete’nin senaristi ve aynı zamanda oyuncusu Gülse Birsel geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak seyirciye veda etmişti. Gülse Birsel duygusal veda mesajında 2018 yılında başlayan ekran yolculuğunda kendilerini yalnız bırakmayan seyirciye teşekkür ederek yeni hikayelerin ve yapımların müjdesini de vermiş ve Jet Sosyete’nin hikayesinin bittiğini dile getirmişti. 6 Mayıs Çarşamba akşamı ilk başladığı kanal olan Star Tv’de ekranlara veda edecek Jet Sosyete böylece seyirciye veda ederek arşivlerde yerini alacak. Eğlenceli ve komik sahneleriyle seyircinin beğenisini kazanan yapımın yerine nasıl bir proje geleceği ise merakla beklenmeye başlandı.

30-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar