Jet Sosyete’ye İki Ünlü İsim Dahil Oldu!

Jet Sosyete’ye İki Ünlü İsim Dahil Oldu!
PuhuTv'de seyirciyle buluşan komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni yayınlanacak bölümünde iki ünlü isim yer alıyor. İşte seyirci içinde sürpriz olan gelişmenin ayrıntıları!

İlk olarak Star Tv’de yayınlanmaya başlayan ve aldığı düşük reytingler sebebiyle final yapmak zorunda kalan ve ardından Tv 8’e transfer olan ancak orda da bekleneni veremeyen komedi dizisi Jet Sosyete geçtiğimiz sezon sonunda final yapmak zorunda kalmıştı. Ancak dizinin yapım şirketi BKM ile internet yayın platformu PuhuTv bu sezon için Jet Sosyete’nin PuhuTV’de yayınlanması konusunda anlaşmaya vardılar ve dizi Cuma akşamları PuhuTV’de 3. Sezonuyla yayınlanmaya başladı.

Başrollerinde Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel gibi usta oyuncuların yer aldığı ve Gülse Birsel tarafından kaleme alınan Jet Sosyete aldığı yüksek seyredilme oranlarıyla bir anda hem PuhuTV’yi hem de BKM’yi şaşırtmayı başarırken dizi PuhuTV’de şifresiz olarak seyirciyle buluşuyor. Dizi yayınlandığı ilk 4 bölümde izlenme oranlarında oldukça başarılı sonuçlar elde ederken yayınlanacak 5. Bölümde iki ünlü ismin yer alacağı öğrenildi. İşte detaylar!

PuhuTv’de Yayınlanan Jet Sosyete’ye İki Ünlü İsim!

Yeni yayın platformunda seyirciden büyük ilgi gören ve aldığı seyredilme oranlarıyla hem yayıncı platformu hem de yapım kanalını mutlu eden Jet Sosyete yeni bölümünde seyircisine büyük bir sürpriz hazırlıyor. Dizinin yeni bölümünde iki ünlü ismin konuk olacağı açıklanırken bu iki ismin Fatih Ürek ve ünlü magazinci Seyhan Erdağ olacağı açıklandı. Yeni Bölümün bu Cuma akşamı PuhuTV’de yayınlanacağı açıklanırken seyirciler şimdiden bu sürprizden hoşlanmış gibi görünüyor.

Jet Sosyete PuhuTv’de Gülümsüyor!

BKM tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı komedi dizisi Jet sosyete’nin oyuncu kadrosunda, Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Com, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde, Cengiz ve Zahide, Gizem’im çok konuşmasından bıkmış durumdadır. Gizem ikisini de küser ve sessizlik yemini eder. Ancak bu seferde ev çok sessizleşmiştir. Bu durum karşısında Cengiz ve Zahide pişman olup Gizem’den özür dilerler ancak bu durum Gizem’in eskisinden de çok konuşmasına sebep olacaktır. Komedi dizisi Jet Sosyete her hafta Cuma akşamları şifresiz bir şekilde PuhuTV’de seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

08-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar