Ateş Kuşları’nın Kadrosuna Sürpriz Oyuncu

Ateş Kuşları’nın Kadrosuna Sürpriz Oyuncu
Atv ekranlarında ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan başarılı dizi Ateş Kuşları’nın kadrosuna başarılı oyuncu Bülent Polat katıldı.

Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanan ve oldukça zorlu bir gün olan Cuma akşamları seyirciyle buluşan dram ve gençlik temalı dizi Ateş Kuşları yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden olan ve Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem tarafından kaleme alınan Ateş Kuşları yeni sezon öncesi kadrosunu güçlü isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. 21. Bölümle birlikte sezon finali yapan ve ekranlara kısa bir yaz arası veren dizinin geçtiğimiz günlerde yeni bölüm yayın tarihi belli olmuştu. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarının yeni sezonunda da güçlüm ve iddialı yapımları arasında yer alması beklenen dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu daha katıldı. Özellikle yine Atv ekranlarında yayınlanan ve final yaparak ekranlara veda eden başarılı dizi Bir Zamanlar Çukurova adlı yapımda yer alan ve burada canlandırdığı Gafur karakteri ile seyircinin aklına kazınan Bülent Polat yeni sezonda Ateş Kuşları’nın kadrosuna katıldı.

Bülent Polat Ateş Kuşları’nda

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve yakında sete çıkması planlanan başarılı dizilerden Ateş Kuşları yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve dram ve gençlik türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen ve Yıldız Aşanboğa yer alıyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi sokak çocuklarının dramatik hikayesini seyirciye aktarıyor. Kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu daha katıldı. Sezon finali öncesi Ali Önsöz’ün Kara karakteri ile katıldığı hikayeye şimdi de başarılı oyuncu Bülent Polat dahil oldu. Ünlü oyuncunun dizide Kara’nın doktor abisi Doktor Feza karakterine hayat vereceği öğrenildi. Özellikle Bir zamanlar Çukurova dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncunun sevenleri Ateş Kuşları’nı yeni sezonda heyecanla beklemeye başladı.

Ateş Kuşları Oyuncuları Kimler?

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve 2. Sezon için hazırlıklarına başlayan Ateş Kuşları kadrosunda birçok ünlü ismi bir araya getiriyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında

-          İlayda Alişan

-          Hande Soral

-          Görkem Sevindik

-          Burak Tozkoparan

-          Serkan Ercan

-          Erdem Şanlı

-          Emir Çubukçu

-          Ahmet saraçoğlu

-          Gonca Cilasun ve

-          Nizam Namidar gibi isimler yer alıyor.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar