Kaderimin Oyunu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kaderimin Oyunu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve seyircinin uzun süredir merakla beklediği Kaderimin Oyunu dizisinin yayın tarihi belli oldu

Son olarak Hercai adlı diziyle ekrana gelen ve uzun süredir ekranlarda oldukça iyi bir reytingle seyirciyle buluşan ünlü ve genç oyunculardan Akın Akınözü ara verdiği setlere geçtiğimiz haftalarda yeniden dönmüştü. Star Tv için hazırlanan ve yakında seyirciyle buluşacak Kaderimin Oyunu adlı diziyle ekrana gelecek olan Akın Akınözü şimdiden seyirci tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın rol aldığı Kaderimin Oyunu’nun yayın tarihi belli oldu ve seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. NGM Yapım tarafından hazırlanan Kaderimin Oyunu 3Aralık Cuma akşamı ilk bölümüyle Star Tv’de seyirciyle buluşacak.

Kaderimin Oyunu Ekrana Gelmeye Hazır

NGM Yapım tarafından Star Tv için hazırlıkları başlayan ve yayın tarihi belli olan yeni dizilerden Kaderimin Oyunu ekrana gelmek için son saymaya başladı. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve tanıtım fragmanları seyirci tarafından oldukça beğenilen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Yeşim Gül, Onur Bilge, Ayça Koptur gibi simler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Yayınlanan fragmanı oldukça beğenilen ve merakla beklenen dizi yakında ekrana gelecek. 

Kaderimin Oyunu Dizisi Hikayesi

Star Tv ekranlarında 3 Aralık Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kaderimin Oyunu dizisi dram dizisi olarak ekrana geliyor. Dizide genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksulluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adaydan Asiye’nin hayatı gözü gibi sakındığı kızı Nergis’in başına gelenlerle tepetaklak olur. Bunun üzerine kızını korumak için dönüşü olmayan bir yola giren Asiye’nin yolu Mahir ile kesişir. Asiye ve çocuklarına yardım etmek için onları arabasına alan Mahir ve diğerlerinin hayatı tamamen değişecektir. Mahir’in yardımıyla bir konağa sığınan Asiye ve çocuklarının hayatı bu andan itibaren bambaşka bir şekilde gelişmeye başlayacaktır. Kaderimin Oyunu 3 Aralık Cuma akşamı ilk bölümüyle Star Tv ekranlarında başlıyor.

24-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar