Kadın 76. Bölüm izle

Kadın 76. Bölüm izle
Kadın 76. bölüm izle; Fox TV'nin en çok izlenen dizisi Kadın, 26 Kasım Salı yeni bölümüyle yayınlandı. Kadın son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Fox TV ekranlarının yayınlandığı günden bu yana ilgi ve merakla izlenen Kadın dizisi 17 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıktı. Salı akşamları bir çok kanal ve diziyi geride bırakan Kadın gün geçtikçe başarısına başarı ekliyor. Fakat bu hafta Kanal D'de ilk bölümü ile ekranalara gelen yeni dizi Hekimoğlu, Kadın dizisini yerinden edecek mi? İşte Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Kadın dizisinin son bölümünde neler oldu? 

KADIN 76. BÖLÜM İZLE

 Kadın dizisinin bu hafta ekranlara gelen bölümünde Arif ile Bahar sahilde baş başa zaman geçiriyor. Arif ile Bahar'ın arası günden güne iyiye giderken, diğer yandan Raif'in annesinin zoru ile işten ayrılan Ceyda aşk acısı çekmektedir. Fakat oğlu Arda'nın eğitimi için bu duruma katlanmak zorundadır. Yeni bölüme damga vuran olay ise Arda'nın son durumu oldu. Arda'nın gidip gitmeyeceği bu hafta kesinleşecek. Ceyda, Emre ve Kısmet'in el birliği ile karışan oğlunu alacak mı? 

KADIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Şirin ablasına kurduğu oyun Cem sayesinde açığa çıktı. Bahar'ın kendisinden şüphelenmesi Cem'i Şirin'i döven evsizleri bulup Bahar'a göndermesi ile son buldu. Ceyda oğlu Arda için birşeyler yapmak isterken kapısına gittiği Avukat Kısmet'in, Emre'nin sevgilisi olduğunu öğreniyor. Israrla kendi oğlunu almak isteyen Emre ise yaptırdığı DNA testinin sonuçlarına ulaştı. Enver Bey Bahar'ın Cem ile dışarı çıktığını öğrenince, Bahar ve Şirin arasında ne yapacağını bilemez hale geldi. Diğer yandan Emre'nin kafeye sahaftan getirdiği Magazin dergilerinde Ceyda'nın çalıştığı ev sahibinin takılarını görünce Bahar ve Berşan'ın bir işler karıştığından şüphelenip Fazilet Hanım'a takıların kuyumcudaki resimlerini yollar. Deliye dönen Fazilet Hanım'ın aklına gelen ilk isim ise Ceyda olur. Ceyda ve Raif arasında aşk kıvılcımları yavaş yavaş yükselirken Fazilet Hanım bu durumdan biraz rahatsız olmaya başladığını belli eder. 

Kadın dizisini izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Kadın 76. bölüm izle' ve 'Kadın son bölüm izle' araması yapıyor. Kadın 76. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde. Sevilen dizi Kadın önümüzde hafta yayınalanacak olan 77. Yeni bölümüyle 24 Aralık Salı saat 20: 00’de Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

17-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler