Kadın Dizinde Bir Ayrılık Daha! Veda Mesajı Paylaştı!

Kadın Dizinde Bir Ayrılık Daha! Veda Mesajı Paylaştı!
Fox Tv'nin üç sezondur devam eden başarılı dizisi Kadın'da şok bir ayrılık daha! Diziye veda eden Bennu Yıldırımlar'dan sonra bir başka ünlü oyuncu da diziye veda etti.

Fox Tv’nin başarılı dizilerinden başrollerini Özge Özpirinçci, Hümeyra, Caner Cindoruk ve Seray Kaya’nın paylaştığı kadın dizisinde şok bir ayrılık daha yaşandı. Üçüncü sezonuyla ekranlara gelen ve dram ağırlıklı dizinin sezon finalinde büyük bir kaza yaşanmış ve kim ölecek, kim ölmeyecek soruları sorulmaya başlanmıştı. Yeni sezonla birlikte dizide Hatice karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar senaryo gereği ölerek diziye veda etmiş ve seyirci artık dizide ayrılık olmayacak düşüncesiyle rahatlamıştı. Ancak seyircinin beklediği olmadı ve dizide şok bir ayrılık daha yaşandı. 67 bölümüyle ekranlara gelen dizide hiç beklenmeyen bir gelişmeyle dizide sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk’un kalbi durdu. Sarp öldü mü ölecek mi diye sorular sorulmaya başlarken açıklama yine Caner Cindoruk’tan geldi. İşte detaylar.

Sarp Öldü! Caner Cindoruk Kadın’a Veda Etti!

Üç sezondur Fox Tv’de yayınlanan ve oldukça iyi bir reyting grafiği yakalayan kadın dizisi şok ayrılıkla sarsıldı. Dizinin başrollerinden Bennu Yıldırımlar’ın geçtiğimiz bölüm diziden ayrılmasının ardından yine dizinin başrol oyuncularından Caner Cindoruk’da (Sarp) diziye veda etti. Caner Cindoruk diziye veda ettiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla duyurdu.

Cindoruk mesajında “Bi karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bi süre onunla yaşarsın, sonra bi gün hikayen biter. Sarp Çeşmeli hatırımda güzel bi yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler” diyerek Kadın dizisine veda ettiğini duyurdu.

Kadın Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Kadın Dizisi’nin son bölümünde Hatice’nin ölümünden sonra Şirin ve Enver darmadağın olmuş ve evde bile kalmak istememektedir. Her yerde Hatice’nin izi olması onlara zor anlar yaşatır. Her türlü çevresel faktörde Şirin’in psikolojisini olumsuz yönde etkilemektedir. Bahar’ın Şirin’in itirafından sonra Sarp’ı affetmesi üzerine ise herkes büyük bir şaşkınlık içine girmiştir. Beraber tekrar eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar ve aşklarını yaşamaya devam ederler. Sarp’ın birdenbire hastane odasında uyanmaması ise Bahar’a korku dolu anlar yaşatır. Eski kocasına yeni kavuşmuşken tekrar onu kaybetme düşüncesi bile onu deliye çevirmektedir. Her şey daha yeni yoluna girmişken Bahar tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacak yoksa her şeye kaldığı yerden devam mı edecektir?

17-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar