Kadın Dizisi Neden Yok? Kadın 78. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kadın Dizisi Neden Yok? Kadın 78. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Fox Tv'nin izleyici tarafından ilgiyle seyredilen dizisi Kadın 31 Aralık Salı akşamı neden yayınlanmıyor? Dizinin 78. Bölümü ne zaman ekrana gelecek? Detaylar haberimizde!

2019 iyisiyle kötüsüyle geride kalıyor. Televizyon kanalları 2019 yılında pek çok yapıma imza attı, pek çok yapım bu sezon bitti, ya da devam ediyor. Kimi erken final yaptı kimi zamanı geldiği için, hikaye gereği bitti. Ancak özellikle son yayın döneminde yeni başlayan pek çok dizi ne yazık ki 10 bölümü bile tamlayamadan erken final yaparak ekranlara veda ettiler. Bu günlerde ise diziler yayınlarına zorunlu ara vermek durumunda kalıyorlar. Yeni bir yılın başlayacak olması dolayısıyla diziler yayınlarına bir ya da iki hafta zorunlu ara verecekler. Bu kanallarda yayınlanacak yılbaşı özel programlarından kaynaklandığı gibi diziler için yeni bir bütçeleme ve reklam ücreti ayarlamak içinde gerekli bir durum. Bu akşam yayınlanacak dizilerden Fox Tv’de ekrana ve başarısıyla herkesin takdirini kazanan Kadın Dizisi de yayınına ara veren dizilerden. İşte detaylar!

Kadın Dizisi Neden Yok?

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Ece Özdikici, Gökçe Eyüboğlu gibi oyuncuların rol aldığı başarılı dizi Kadın 31 Aralık 2019 Salı günü ekranlara gelemeyecek. Yılın son günü olması dolayısıyla ve dizilerin yayınlarına yılbaşı dolayısıyla ara verecek olmaları sebebiyle Kadın Dizisi de yayınına ara vermiş durumda. 77. Bölümü yayınlanan ve 78. Bölümüyle izleyicileriyle buluşacak olan dizi Fox Tv’deki Yılbaşı Özel Programı dolayısıyla yayınlanmayacak. Dizinin yayınına ise iki hafta ara vereceği açıklandı.

Kadın Dizisi 78. Bölüm Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

Fox Tv’de yayınlanan ve Med Yapım tarafından hazırlanan Kadın Dizisi 2019 yılının son yayın günü olan Salı akşamı ne yazık ki seyircisiyle buluşamayacak. Dizinin yeni yıl için hazırlanan Yılbaşı Özel Programı’nın yayını sebebiyle ekranlara gelemeyeceği açıklandı. 77. Bölümü yayınlanan ve her bölümü izleyiciler tarafından heyecanla ve merakla takip edilen dizinin 78. Yeni bölümü ise iki hafta sonra ekrana gelecek. Kanal tarafından yapılan açıklamaya göre Kadın Dizisi ekranlara iki hafta ara vererek 14 Ocak Salı akşamı 78. Yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. İki haftalık zorunlu bu aradan sonra Kadın dizisi yine heyecanlı bölümleriyle ekrandaki yerini alacak

31-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar