Kadın Dizisindeki Hata Güldürdü!

Kadın Dizisindeki Hata Güldürdü!
Fox Tv'nin başarılı yapımlarından Kadın Dizisi'nin son bölümünde yapılan hata seyircinin gözünden kaçmadı. Sosyal medyada gündem olan hata pes dedirtti! Peki neydi bu hata?

Fox TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kadın, yaklaşık 3 sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Her hafta yayınlanan bölümleriyle seyircşyi ekrana bağlayan ve heyecanın bir an bile düşmediği dizi reyting başarısı ile de hem yapım şirketinin hem de Fox Tv’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan 60. son bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Dizideki bir hata izleyicinin gözünden kaçmadı ve bu olay bir anda sosyal medyada yayıldı. Peki neydi bu hata? Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Final Mi Yapıyor

Fox Tv’de yayınlanan başarılı dizi Kadın dizisi üç sezondur yayınlanıyor. Dizi dördüncüsezonda devam edecek mi etmeyecek mi, final mi yapacak söylentilerinin çokça konuşulduğu bu günlerde dizide yaşanan bir dikkatsizlik bütün bu konuşmaların ve söylentilerin önüne geçti. 60. Bölümde yaşanan bu küçük hata dikkatli seyircilerin gözünden kaçmazken dizinin yapım ekibi tarafından nasıl farkedilmediği sorulmaya başlandı.

Diziye Damga Vuran Hata Neydi?

Kadın Dizisi’nin 60. Bölümünde yaşanan talihsiz hata diziye damgasınıvurdu ve öok konuşuldu. Peki neydi bu hata? Bahar, Sarp'ın ikinci eşi olan Pırıl'ın oğulları Ömer ve Ali'nin doğum günü partisine katılır. Bambaşka biri olan ve saçlarına fön çektiren Bahar partinin sonunda evine gelir.

Üzerini değiştirdikten sonra odadan çıkan Bahar'ın saçları partideki gibi fönlü ve düzdür. Daha sonra Sarp konuşmak için Bahar'ı dışarıya davet eder ve birlikte evden çıkarlar.

Fakat saniyeler içinde ne olduysa Bahar'ın saçları kapıdan çıkar çıkmaz eski dalgalı ve yer yer kıvırcık halini alır.

Evden çıkmadan önce dümdüz olan saçlar diğer sahnede de eskisi gibi dalgalı ve bakımsız bir hal alır.

Sarp ile konuşması biten Bahar tekrar eve döner. Fakat nasıl oluyorsa Bahar'ın saçları kapıdan girer girmez yine fönlü, bakımlı ve dümdüz bir hal alır.

Kadın son bölümde yaşanan bu hata ise ekran başındaki dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı ve sosyal medyada da yer aldı. Kostüm, sanat ve reji ekibinin tümünden gözünden kaçan bu hata’nın iş programının dağılımı sonrası devamlılık hatasından kaynaklandığı görülüyor. Ancak tüm ekinin gözünden kaçması manidar olarak yorumlandı.

04-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler