Kadın dizisinden ayrılan isim belli oldu! Ayça Erturan diziden ayrıldı

Kadın dizisinden ayrılan isim belli oldu! Ayça Erturan diziden ayrıldı
Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'da Yeliz karakterine hayat veren genç oyuncu Ayça Erturan diziden ayrıldı. Ayça Erturan Kadın dizisinden neden ayrıldı?

Medyapım tarafından Fox TV için hazırlanan 'Kadın' dizisi 3 haftalık yeni yıl tatilinin ardından 22 Ocak Salı günü 46. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son yayınlanan bölümünde kimin vurulduğu 

Dizinin 25 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Nezir'in adamları Bahar'ı ve çocukları kaçırmak için harekete geçmişti. Durumdan haberdar olan Sarp, Nezir'in adamlarından önce davranarak Bahar'ı ve çocukları aldığı gibi evden uzaklaşmışlardı.

Bahar'ın evine gelen Nezir'in adamları, Bahar'ı ve çocukları bulamayınca yerini öğrenmek için silahla Yeliz, Ceyda ve Hatice'yi tehdit etmişler çıkan arbede de silah ateş almıştı.

Haftalardır dizi takipçileri 'Kadın dizisinde kim vuruldu?' sorusuna cevap ararken, dizinin 22 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümünde vurulan isim belli oldu.

'YELİZ ÖLDÜ'

Nezir'in adamları ve Ceyda, Hatice ve Yeliz arasında çıkan arbede de vurulan isim Yeliz çıktı. Ayça Erturan'ın diziden ayrıldığını öğrenen seyirciler üzüntülerini sosyal medya üzerinden dile getirirken, genç oyuncu diziden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu.

"Bugün sana veda ediyoruz canım Yeliz.... Seninle tanıştığım günü hatırlıyorum... Pembe işçi önlüğüyle yangın merdiveninde ruj sürüp deodorant sıkan o konfeksiyoncu kızı... Saçlarının sarısını, paran olduğunda bile değiştirmeyi akıl edemediğin çantanı, çorabının üstüne giydiğin çiçekli terliğini, diz yapmış pijamanı... Dostluğunu, aklına ilk gelenin dilinden dökülüvermesini, içtenliğini, bazı bazı patavatsızlığını, Şirin’ e haddini bildirmek için hapse girişini... Kısacık ömründe, kendi ayakların üzerinde durmak yerine bir erkeğe sırtını dayamanın doğru olduğunu savunurken, aslında kendinden başka kimsenin seni dik tutamayacağını öğrendin. Dost oldun, sırdaş oldun, sır tuttun diye pişman oldun, hak aradığın da oldu, hakkını yedirdiğin de... Gün geldi güvendiğin adam tarafından sokağa konuldun, yeri geldi dostlarının evinde yuva kurdun... Çocuklarına doyamadın, onlara bir gelecek bırakamadın... Oğlunun askerliğini, kızının mezuniyetini göremedin... Bahar’ ın doya doya mutlu olduğunu, Enver ve Hatice’ nin ayaklarını uzatıp ‘bir oh’ çektiklerini, Ceyda’ nın evladına kavuştuğunu göremedin... Kıydılar canına... Ülkemizde yitip giden nice kadın gibi... Seni tanımak, içimde yaşatmak güzeldi.. Benim ruhuma üflenen kadınlarda, buruk ama naif bir yerin var Yelloz’ um... Hoşçakal Gülüm... #kadın #yeliz #veda"

22-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler