Kadın 78. Bölüm izle

Kadın 78. Bölüm izle
Sevilen dizi Kadın 78. bölüm izle | Kadın dizisi yepyeni bölümü ile 14 Ocak 2020 Salı akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Kadın son bölüm izle.

Fox Tv ekranlarının en iddialı dizisi Kadın 78. yeni bölümünü izlemek isteyenler ekran başına koştu. İki haftadır yayınlanmayan yeni bölüm bu akşam yani 14 Ocak 2020 Salı akşamı izleyicisinin karşısına çıkacak. Salı akşamlarının vazgeçilmezi Kadın için beklenen son geldi. Son 4 bölüm sonra ekranlara veda edecek. Finale adım adım yaklaşan dizinin yeni bölümünde neler olacak? Kadın 78. Son bölümünde Arif’in tanık olduğu sözler diziyi nereye sürükleyecek? Arif, Şirin'den duyduğu sözleri Bahar ve Enver'e açıklayacak mı? Kadın son bölüm özeti ve 78. yeni bölümde yaşanacak detaylar..

KADIN 78. BÖLÜM İZLE

Büyük finale son 4 bölüm yazısı ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Saray apartmanında tam gaz devam eden yeni yıl hazırlıkları devam ettiği sırada apartmanda yankılanan silah sesleri herkesin yüreğini hoplatmıştır. Arif gelen seslerin nedenini öğrenmek için etrafa bakındığı sırada Şirin’in hırsız ile yaptığı konuşmalara tanık olur. Şirin'in sarf ettiği sözler ağızını açıkta bırakır. Çünkü Şirin eve giren hırsıza ablası Bahar'ın kocasını öldürdüğünü itiraf etmiştir. Fakat bu duyduklarını Bahar, Enver ve Ceyda'ya itiraf edecek mi? Şirin ise Arif'in elinde bir kanıt olmadığını düşünerek rahat davranmaktadır. 

Tüm bunların yanı sıra Bahar’ın Arif’e karşı olan duyguları ağır basmaya başlamıştır ve kaybetmeye dayanamayacağını anlar. Bunu Arif’e itiraf etmesi ise ikisini birbirine daha da yakınlaştıracaktır. Heyecanla beklenen büyük finale son 4 bölüm kala her şey gün yüzüne çıkıp, Arif ve Bahar arasındaki aşkta alevlenecektir. Şirin’in artık yaptıklarına bir dakika bile tahammülü kalmayan Arif bildiği her şeyi anlatacak mı? Yoksa kimseyi üzülmemek için sessiz mi kalacak? Bakalım efsane dizi Kadın'ın büyük finalinde neler olacak?

Kadın son bölümde neler oldu?

Fox Tv’nin Salı akşamalrına damga vuran Kadın dizisi 77. Bölümüyle bu akşam diziseverlerle buluşuyor. Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici ve Feyyaz Duman’ın başrolde yer aldığı dizinin 7. yeni bölümünde Arif ile Bahar arasında yakınlkaşma alevleniyor. Yolda yürürlerken Arif beklenmedik bir teklif yapıyor:  “Ellerin üşüyorsa, ellerini ısıtmamı ister misin?”

 

 

14-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler